2777
2789
خب همین ما راضی هستیم فقطبا عصا بره،قطعا مثل فبل نخواد شد ،چقدر طول کشید خودشون با عصا راه برن,

اوایل با عصا هم نمیتونستن راه برن، بعد از کلی جلسات فیزیوترابی که در منزل دکتر براشون انجام میداد کم کم تونستن با عصا راه برن، 

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۲ماه بعد سکته گلدن تایم هست. تو این دوماه حتما ببریدش پیش فیزیوتراپ تا همه اینها درست بشه. وگرنه همینجورر بی حس و بدون قدرت تکلم درست میمونن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یکی از اشناهامون همینجوری شده بود منتها با فیزیو تراپی و ماساژ درمانی بعد ۶. ۷ ماه خوب شد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چقدر سنش کم بوده،تو سن کم ممکنه کاملا خوب بسه،ولی بابلی من۷۵سالشه بنظرم عوارضش میمونه

پیکیر باش و معطل نکن. همین فردا بگرد دنبال فیزیوتراپ شده خودت ببری ببر حتما.. مادر بزرگ من همین سنا سکته کرد و سریع فرستادیم فیزیوتراپ خوب شد اون کمپلت یه طرف بدنش فلج شده بود دهنش کج شده بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پیکیر باش و معطل نکن. همین فردا بگرد دنبال فیزیوتراپ شده خودت ببری ببر حتما.. مادر بزرگ من همین سنا ...

بابام از همون روز که مرخص شد از بیمارستان فیزیوتراپ اومد،مادر بزرگتون چند ماه بعد تونست حرکت بده؟

تا ۲ماه بعد سکته گلدن تایم هست. تو این دوماه حتما ببریدش پیش فیزیوتراپ تا همه اینها درست بشه. وگرنه ...

هر روز فیزیوتراپ میاد دوساعت باهاش کار می‌کنه ما هم ورزش میدیم ،و واقعا این سه هفته خیلی رسیدیم خدا کنه بهتر شه،هیچ حرکتی ندارن سمت چپش

هر روز فیزیوتراپ میاد دوساعت باهاش کار می‌کنه ما هم ورزش میدیم ،و واقعا این سه هفته خیلی رسیدیم خدا ...

خب خوبه.. خودتون هم درغیاب فیزیوتراپ باهاش کار کنید. تجهیزات فیزیوتراپی خریدید؟ بهش انرژی مثیت بدید. اللن مثل یه بچه میمونه که تازه مبخواد راه رفتن و حرف زدن یاد بگیره. دل نازکتر هم میشن 🥺🥺

دستگاه ماساژ فقط داریم،اره عینع بچه شده،خیلی غصه دارم خیلی ناراحتم

فقط با محبت و با لبخند برخورد کنید. یادمه برای مادر بزرگم اوردیم به دو طرف تحت میله وصل کردن و بالای تخت به ارتفاع یک متر.۴تا بند هم بود برای انداختن دست و پاهاش داخل. اینجوری حرکت میدادیم... پیگیر باشید