2777
2789

سلام بابا بیست روز پیش سکته مغزی کرده و لخته ی خونی کوچیک تو مغزه سه ولی قسمتی هست که طرف چپ بدنش لمس شده

خیلی ناراختم

بابا بعضا شبها نمیتونه بخوابه 

بعضا حالش خوبه 

بعضا هزیان میگه 

بعضا هم حس میکنم منگ هست چیه جوری هست 

انشالله که سلامت باشین

ولی کسی از اطرافیانتون هست که خوب بشه؟

بابا۷۵سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده دوستم این مشکل براشون پیش اومد

یه ماساژور کار بلد هر روز می‌آمد خونه شون اون از طب سنتی

یه فیزیوتراپ با دستگاه هم هر روز می‌آمد خونه شون این از طب مدرن

الحمدلله حال مریضشون بهتر شد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

متاسفانه پدر من هم ۱۱ سال پیش در سن ۶۰ سالگی سکته مغزی کردن و سمت چپ بدنشون لمس شده، اوایل در تکلم هم مشکل داشتن، بعدِ چند وقت صحبت کردنشون درست شد ولی سمت چپ بدنشون فلج شده و دیگه خوب نشدن

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
متاسفانه پدر من هم ۱۱ سال پیش در سن ۶۰ سالگی سکته مغزی کردن و سمت چپ بدنشون لمس شده، اوایل در تکلم ه ...

باباتون خونریزی کرده بود یا لخته بود ؟خیلیرناراختذشدم

برای بابلی من میگن خفیفه ولی خب فلج شده،خیلیرسخن سده

اره برای بابای منم میادمی‌دونی چند ماه طول کشید؟

یآدم نیست ولی جدی جدی خیلی حالش بد بود حتی حرف هم نمیزد غذا هم سوپ رو با شلنگ می‌فرستادند معده

ولی بهتر شد حرف می‌زد غذای سبک میخورد

نمیدونم چند وقت بعد ولی قطعا زیر یک سال

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یآدم نیست ولی جدی جدی خیلی حالش بد بود حتی حرف هم نمیزد غذا هم سوپ رو با شلنگ می‌فرستادند معدهولی به ...

ممنونم از دلگرمیت

بابلی من حرفذنیزنه غذا میخوره ولی منگ میشه هر از گاهی ،و گاهی هزیان میگه

خدا کنه بابای منم خوب بشه

دستشویی چطوری می‌ره باباتون؟

خیلی سخت، با عصا به سختی راه میرن، و از توالت فرنگی استفاده میکنن، برای شست و شو و طهارت مادرم کمکشون میکنه

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
باباتون خونریزی کرده بود یا لخته بود ؟خیلیرناراختذشدمبرای بابلی من میگن خفیفه ولی خب فلج شده،خیلیرسخ ...

یه لخته کوچیک داخل مغزشون بود

خیلی سخت، با عصا به سختی راه میرن، و از توالت فرنگی استفاده میکنن، برای شست و شو و طهارت مادرم کمکشو ...

خب همین ما راضی هستیم فقطبا عصا بره،قطعا مثل فبل نخواد شد ،چقدر طول کشید خودشون با عصا راه برن,