2789
عنوان

تجربه ام از قطع ارتباط با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5284 بازدید | 36 پست
همون رفت و امد کم هم ارامش رو میگیره. البته شوهرم خونه بابا مامانش میره ولی کم. ولی من دیگه نمیرم. ی ...

خب کردی خواهر عزیزم، ما هم دوران نامزدی خیلی مشکل داشتیم با خانواده شوهرم و مورد آزارشون قرار میگرفتیم؛ ولی وقتی مستقل شدیم با رعایت فاصله ها و رعایت خیلی چیزا دیگه مشکلی خاصی با خواهرشوهر برادرشوهر دامادشون یا پدرشوهر نداریم یا حتی جاری، در حد یه شام خوردن ناهار خوردن سالی یکی دوبار عید رفتن و اومدن، میشه همو تحمل کرد بخاطر شوهرم. ولی مادرشوهرم همچنان مسئله ساز بود برامون و دردسرساز، بخاطر همین منم دیگه گفتم یه رفتار سوای مابقی اعضای خانواده باهاش کنم، خونش نمیرم دیگه جز عید، سعی میکنم برخوردمو باهاش محدود کنم یا نبینمش وسیله چیزی هم میده از دسش شوهرم نمیگیره، جز سلام علیک. سالی یبارم فقط کل خانواده رو دعوت میکنم، یه ماه رمضونم فقط پدرشوهر مادرشوهرمو. همین. یه عیدم میرم یکم میشینم با شوهرم میرم میام. ولی مانع رفت امد و سر زدن همسرم نمیشم.جز سلام هم کلمه ایی باهاش حرف نمیزنم این رویه ایی ک در پیش گرفتیم

اینکه برگشتم یکی دوتا دلیل داشت خب من بچه داشتم . و شوهرم رو اگر میکشتم هم خانواده ش رو ول نمی‌کرد ا ...

شما حق داری ناراحت باشی، ولی نباید انتظار داشته باشی هیچ انتظاری، ت بخاطر شوهرت یه حدی برو بیا، اصلا هم دخالت نکن ک رفتارشون با بچه های دیگه چیه، همون قدر ک برا تو هستن ت هم براشون باش.اصلا چ اشکالی داره ک یوقت شوهرت با بچه یا تنها بدون شما بره....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید فکر میکنی در ارامشی ولی به نظر من اشتباهههباید در ارتباط باشین نهایت کم و سرد ولی نباید قطعش کن ...

ارزش های هر فردی فرق داره، این ارزش های شماست ک میگین نباید قطع ارتباط باشه...

دقیقا این تاپیکو انگار من نوشتم چن ماهه قط رابطم حتی یه زنگم نمیزنم چون تو این ۵ سال خیلی منو عصبی کردن اولش سکوت میکردم بعد که اعتراض کردم شدم آدمی که شرم و حیا نداره فوق العاده دنبال دخالت بودن و اذیت کن

اگه الان نمیری بچه داشته باشی که بیشتر نمیری

منم سالی دوسه بار مناسبت ها میرم مخصوصا از وقتی بچه دار شدم چون سر زایمان خون راه انداخت مادر همسرم سر قربانی و بیمارستان خصوصی

چطور همسرت کنار اومده؟مثلا ی جایی مثل خونه خاله و عمه همسرت دعوت شید نمیری؟

خوب من تجربه خودم را بگم؟؟

جاری من یکسال بیشتره با همه ی فامیل قطع رابطه کرده یعنی من را توی خیابون ببینه رد میشه

با یه نفر دعواش شد با بیش از ۱۰۰نفر قطع رابطه گرده😂😂

عروسی دعوت شد

تشریفش اورد هر دوشب را

نشست دید و خورد ک رفت

و واقعا میگم

مثل گااااو رفتار کرد

بدتراز گاو

حتی به صاحب مجلس و عروسی هم سلام نکرد چه برسه به ما

من نمیدونم مجبور بود بیاد که بخواد اینجوری رفتار کنه و ابروی خودش را پیش ۳۰۰و ۴۰۰نفر مهمون ببره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃