2789
عنوان

تجربه ام از قطع ارتباط با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5313 بازدید | 36 پست
اینکه برگشتم یکی دوتا دلیل داشت خب من بچه داشتم . و شوهرم رو اگر میکشتم هم خانواده ش رو ول نمی‌کرد ا ...

خلاصه من دیگه نتونستم سکوت کنم. البته همسرم میگفت به خاطر من چیزی نگو. ولی من نمیتونستم این همه تبعیض رو ببینم و تازه هر وقت نیازی داشتند در خدمتشون باشم. برای همین مادرشوهر و خواهر شوهرم رو شستم 2 ماه پیش و از اون به بعد هم قطع ارتباط کامل کردم. به مادرشوهرم گفتم تو اگر مادر بودی با بچه ات انقدر با تبعیض برخورد نمیکردی. اسم مادر اصلا مناسبت نیست. توی سختی ها کنارمون نبودید. توی سختی ها از این به بعد کنارتون نیستیم. از همون پسر و عروست توقع داشته باش نه از ما. از اونی توقع داشته باش که سفر خارجی فرستادیش. نه ما. به خواهر شوهرم هم گفتم دیگه حق نداری از ما توقعی داشته باشی. از اول هم به من حسودی میکردی. با بقیه خوب بودی چون سطحشون کمتر از خودت بود. حالا هم برو با همونا که پشت سر من کلی پیششون حرف زدی. شوهرم هم دیگه جواب خواهرشو نمیده. چون خودشم میدونه چقدر فتنه است. خونه کسی هم نمیره جز مامان و باباش. اون هم میگه تو نخوای نمیرم. چون میدونم باهامون چکار کردند. ولی من گفتم چند ماه یه بار برو. خیلی کم ببینشون. به هر حال تو رو زاییدن وگرنه از نظر من پدر و مادر نیستند. شاید باورت نشه ولی از وقتی این حرفا رو زدم، فقط مادر شوهرم یه بار به شوهرم زنگ زده و با گریه گفته من مادرتم. و قطع کرده و بعد اون هم دیگه حتی یه بار هم پیگیر احوال شوهرم نشده و فقط شوهرم گهگاهی یه تماس کوتاه باهاش میگره.میخوام بگم بودن و نبودن شوهر من اصلا براشون اهمیت نداره. از قبل هم نداشته. تا حالا همچین موجودات بی احساسی که حتی به بچه خودشون هم بی توجهی کنند ندیده بودم.

اینکه برگشتم یکی دوتا دلیل داشت خب من بچه داشتم . و شوهرم رو اگر میکشتم هم خانواده ش رو ول نمی‌کرد ا ...

حالا به نظرت اینا به بچه من اهمیت میدن؟ اتفاقا این عید فقط خونه اقوام خودم رفتیم و کلی هم بهمون خوش گذشت. در حالی که سالهای پیش، که خونه خانواده شوهرم میرفتیم فقط بعدش بحث داشتیم که چرا باهامون اینجوری رفتار کردن؟ و اعصابمون خورد شده بود. من که بچه ام جایی برای رفتن هم نداشته باشه، خودم روی چشمام بزرگش میکنم و نمیذارم جایی بره که بهش بی محلی کنند و حس بی ارزش بودن بهش بدن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر من با بچه ها انقدر با بی تفاوتی رفتار کنم و ارامش زندگیشون رو بگیرم. حق دارند این کار رو انجام ب ...

حتما حالا ک قطع ارتباط کردی کلاس برو سرتو گرم کن  ورزش کن به پوستت برس هر ۵ ماه یک مسافرت ۲ روزه برو که من بعد قطع افسرده نشی اونا همش ددورهمی وشادی باشن تو تنها

دوست خواهر من چند سال قطع ارتباط با خانواده شوهرش میگه ای کاش زودتر قطر ارتباط میکردم تا این آرامش ر ...

منم همینطور. میگم کاش از اول باهاشون قطع ارتباط میکردم و اینقدر حرص نمیخوردم. کاش از اول هیچ کاری براشون نمیکردم و دنبال ایجاد رابطه خوب باهاشون نبودم.

حتما حالا ک قطع ارتباط کردی کلاس برو سرتو گرم کن ورزش کن به پوستت برس هر ۵ ماه یک مسافرت ۲ روزه برو ...

با خانواده خودم وقت میگذرونم. اتفاقا خیلی هم خوشحال ترم. من شاغلم. همین الان هم کل وقتم درگیره و وقت خالی زیادی ندارم.

با ازدواجتون مخالف بودن که کم محلی میکردن؟میخام بدونم دردشون چی بود که اینطور رفتار کردن؟

به جز خواهرشوهرم بقیه مخالفتی نداشتند. خواهرشوهرم هم از نظر من فقط حسودی میکرد به من. دنبال این بود که یکی در سطح خودش رو برای داداشش بگیره. چشم دیدن بالاتر از خودش رو نداشت. متاسفانه رییس خانواده شوهرم هم همین خواهرشوهرمه. و از بس پشت سر من بد گفت بقیه رو هم وادار به بی محلی کرد. من خیلی تلاش کردم که رابطه ام رو باهاش خوب کنم ولی خب اون هر وقت منو میدید میشد حسادت رو توی چهره اش دید. خداروشکر که دیگه راحت شدم و دیگه مجبور به تحمل داستانهاشون نیستم. کاش زودتر قطع ارتباط میکردم. واقعا توی این چند سال خیلی اذیت شدم.

به جز خواهرشوهرم بقیه مخالفتی نداشتند. خواهرشوهرم هم از نظر من فقط حسودی میکرد به من. دنبال این بود ...

اهان درسته

بله آرامش روح و روانت رو ارجح قرار بده میفهمم وقتی خانداده شوهر کم محلی میکنن چقدر سخته برای آدم 

من میرفتم خونشون و محل نمیذاشتن حس انزجار و خفقان اوری بود انگار از درون خرد میشدم و غرور و شخصیتم له میشد ولی اونا انگار نه انگار نه عذاب وجدانی نه چیزی همیشه خدا طلبکار بودن که چرا دیر رفتیم چرا فلان ولی چون مخالف ازدواج بودن منو نمیخاستن حتا یکبارم نیمدن خونه ما خونه پسرشون که از بین بچه ها ریسک کرده و ازدواج کرده سر بزنن

اهان درستهبله آرامش روح و روانت رو ارجح قرار بده میفهمم وقتی خانداده شوهر کم محلی میکنن چقدر سخته بر ...

شما چیکار کردی که حال دلت خوب باشه چون رفتار خانواده همسر منم همینه ولی تو خودشون خیلیییی شادن متاسفانه با من مشگل دارن  هر بار دعوتشون میکردم کلی هزینه میکردم که باهام خوب بشن ولی دریغ از ذره ای تغییر دیگه حس برام نمونده ک ظاهرا خودمو شاد نشون بدم احساس میکنم خیلی تنهام و ته دلم غمگینم. از ترد کردن هاشون متنفرم وهرگز نمیبخشمشون  چون برای من اونا تو شهر غریب همه کسم بودن 

شما چیکار کردی که حال دلت خوب باشه چون رفتار خانواده همسر منم همینه ولی تو خودشون خیلیییی شادن متاسف ...

برای من یه حال عجیبی ان مدل زندگیشون رفتاراشون خاصه

وقتی خواهراش هستن که اونام مجرد و مستقل هرکدوم یه جایی زندکی میکنن انگار بهتره یکی هست باهاش حرف بزنم ولی بقیشون یبس و یخ مث مجسمه ن 

من میرم خونشون اونا نمیان و نیمدن تا بحال گاهی ازم شاکی و طلبکار میشن که چرا فلان بار گفتیم بیا نیمدی در این حد پرروان😂

اما خیلی وقتام یاد بدیهاشون می افتم و اصلن نمیتونم برم خونشون و نمیرم

مثلن عید که همه میرن و عیدی ب بچه هاشون میدن پدر بزرگوارشون ۱۰۰تومن عیدی داده بهمون😐 که واقعن نمیفهمم چرا مگه از اوضاع و بازار خبر نداره ولی شایدم نمیخاد بده و ازین قبیل رفتارا زیاد دیدم

مشکل بعدی که من دارم خود پسرشونه که اونم قبلن باهاشون و با رفتاراشون مخالف بود ولی الان خیلی تاییدشون میکنه و خیلی وقتا مث پدرش که شخصیت مغرور خودشیفته و زورگو داره رفتار میکنه

من کاری بهشون ندارم زنگشون نمیزنم اگه حسش بود میرم سر میزنم نبود نمیرم

هرچب مینویسم یاد یه رفتار دیگه می افتم عصبانی میشم😂😡

منم دو سه ماه قطع رابطه کردم باز بخاطر بچه هام مجبور شدم برگزدم

چ ربطی ب بچه هات داره آخه.

من یه مدت کوتاهه ک دیگه مادرشوهرمو نمیبینم، شاید اون فکر میکنی مثلا قبلا ناراحتمو باز بهم برمیگردیم همه چی عادی میشه نمیدونه ک من برا همیشه ازش خداحافظی کردم.....