اول که دلکره زدم به زردی براق رسید دوستم گفت چون تقریبا به پایه 7انگار سبز اینا میشه ولی هیچوچچوو همون زرد😭😭😭😭 بعد دوباره زدم یک ساعت گذاشتم بگو رنگش تغییر کرد وای اصلا پشیمونن شدم خیلی زشت سدم😭😭😭
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله عزیزم خودم آرایشگرم،،پودر دکلره ات چه رنگی بود؟؟
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
سفید زود خب الان یعنی موهامو دوباره دکلرو کنم به پایه ۹.۱۰برسونم موهام داغون نمیشه دوباره
الان یعنی موهات به پایه ی ۷ و ۸ رسیده و زردی داره؟؟
رنگ آبی پایه ی ۹ می خواد اگه موهات مقاومت داره با پودر دکلره بنفش پایه رو بالا ببر اگه نداره انجامش نده.
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید مامانم رنگ موش ۸/۱ بود چندین ساله این شماره رو استفاده میکنه با اکسیدان ۶ درصداخیرا که رفتم ه ...
چون رنگای قبلی رو پاک نکردی عزیزم،،باید دکوپاژ کنی.
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب به مرور روی رنگای قبلی مجدد رنگ زده و تیره شده...آره سخت نیست...۱ پیمانه پودر دکلره سفید+۱ پیمانه نرم کننده+اکسیدان ۶ درصد...مو نمدار باشه...۱۰ الی ۲۰ دقیقه هم بمونه بعد با نرم کننده شست و شو باید داد.
1
5
10
15
20
25
30
35
40