الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بسلامتی عزیزم میشه اسم دکترتون بگید و اینکه هزینه هاتون چقد شد دکتر زیر میزی گرفت و سزارین بودید... ...
خواهش میکنم گلم ان شاءالله به سلامتی فارغ شی⚘️🌹
خانم دکتر معصومه جعفری دکترم بودن ، سزارین دوم بودم و زیر میزی کلن نمیگیرن پزشکم روش کارشون اینجوریه ، خیلی هم راضی بودم از عمل و محیط و پرسنل بیمارستان، هزینه هم با بیمه تامین اجتماعی بدون بیمه تکمیلی ۳۵ شد،،، البته اتاق دو نفره و بدون پمپ درد و خدمات اضافی
خواهش میکنم گلم ان شاءالله به سلامتی فارغ شی⚘️🌹خانم دکتر معصومه جعفری دکترم بودن ، سزارین دوم بودم ...
ممنون از راهنماییتون..شما مطب دکتر میرفتید برا ویزیت یا بیمارستان و معطلیش چقدره کلا وقت میزاره برا بیمار و از اینایی هست که چندتا چندتا مریض میفرسته تو
من صارم تماس گرفتم گفتند باید از 12 هفته پرونده تشکیل میدادی چون راهم دوره میخام ماه اخر تحت نظر دکتر هاشمی باشم راستش بیمارستانم برام مهمه که خوب بخیه بزنه و برای نوزاد ان ای سیو داشته باشن قبلا صارم سزارین شدم بی حسی از کمر بودم بعد عمل نه سر درد نه کمر درد خیلی راضی بودم