2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم میشه اسم دکترتون بگید و اینکه هزینه هاتون چقد شد دکتر زیر میزی گرفت و سزارین بودید... ...

خواهش میکنم گلم ان شاءالله به سلامتی فارغ شی⚘️🌹

خانم دکتر معصومه جعفری دکترم بودن ، سزارین دوم بودم و زیر میزی کلن نمیگیرن پزشکم روش کارشون اینجوریه ، خیلی هم راضی بودم از عمل و محیط و پرسنل بیمارستان، هزینه هم با بیمه تامین اجتماعی بدون بیمه تکمیلی ۳۵ شد،،، البته اتاق دو نفره و بدون پمپ درد و خدمات اضافی

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

خواهش میکنم گلم ان شاءالله به سلامتی فارغ شی⚘️🌹خانم دکتر معصومه جعفری دکترم بودن ، سزارین دوم بودم ...

ممنون از راهنماییتون..شما مطب دکتر میرفتید برا ویزیت یا بیمارستان و معطلیش چقدره کلا وقت میزاره برا بیمار و از اینایی هست که چندتا چندتا مریض میفرسته تو

ممنون از راهنماییتون..شما مطب دکتر میرفتید برا ویزیت یا بیمارستان و معطلیش چقدره کلا وقت میزاره برا ...

فدات ❤️

بله مطبشون تهرانسره میرفتم

یک نفری میری داخل کامل معاینات رو انجام میده و مشکلات رو میپرسه وقت میزارن بله

بیمارستان تریتا هم معاینه میکنن خبر دارم

من صارم تماس گرفتم گفتند باید از 12 هفته پرونده تشکیل میدادی چون راهم دوره میخام ماه اخر تحت نظر دکتر هاشمی باشم راستش بیمارستانم برام مهمه که خوب بخیه بزنه و برای نوزاد ان ای سیو داشته باشن قبلا صارم سزارین شدم بی حسی از کمر بودم بعد عمل نه سر درد نه کمر درد خیلی راضی بودم

من صارم تماس گرفتم گفتند باید از 12 هفته پرونده تشکیل میدادی چون راهم دوره میخام ماه اخر تحت نظر دکت ...

بله صارم به منم همینو گفتن ، ولی خدا رو شکر منم سردرد نداشتم بعد عمل ، اما الان کمردرد دارم که فک میکنم بخاطر مدام بغل کردن نوزاد باشه 

سلام خانووم 🤗چطوری عزیزم🥰 قدم نورسیده مبارک قربونت برم 🥳منو یادت میاد؟

سلااااام دوست عزیز

بله یادمه تو گروه کاهش وزن بودیم هر دو ، شما خوب هستین؟ چه خبرا؟ چقدر دلتنگتون بودم😍😍😍

سلااااام دوست عزیزبله یادمه تو گروه کاهش وزن بودیم هر دو ، شما خوب هستین؟ چه خبرا؟ چقدر دلتنگتون بود ...

سلام قربونت برم من🥰مرسی عزیزدلم خوبیم 🤗

منم دلتنگت بودم گلم

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

نینیمون چطور گلم💕💕🧿🧿💋💋

انشالله قدمش مبارک باشه💖 ،برا زندگیتون برکت بیاره ،پر رزق و روزی باشه🧿🧿🧿🤲🤲🤲

انشالله زیر  سایه ی مولا علی و پدر و مادرش قرار بگیره🤲🤲🧿🧿

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

نینیمون چطور گلم💕💕🧿🧿💋💋انشالله قدمش مبارک باشه💖 ،برا زندگیتون برکت بیاره ،پر رزق و روزی باشه🧿 ...

فدای شما بشم من مرسی از دعای خوبتون

بله نی نی هم خوبه شکر خدا

راستی از کاهش وزن چه خبر؟ تاپیک هنوز پابرجا و فعاله؟ شما چه کردین؟ من که وحشتناک چاق شدم ۹۳ کیلوووو😬😬😬