خوب دوستانی که خانه تکانی کردن .من موبلام رنگش صورتی کثیف یادتون باشه یه زمانی مد بود یه اشتباهی کردیم خریدیم حالا بگید چجوری تمیزشون کنم که یک دست تمیز شن .و چه شوینده ای بهتره
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پس هم سن مبلای منه.من کاور نداشت اصلامن تمیز میکردم سالی دوبار ولی انگار جدیدا چرک مرده میشه مثلا لبه ها یا فرو رفته ها انگار تیره تره شما پاک کردی همه یدست تمییز شد؟
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
دگه بعد هفت سال نمیصرفه کاور کنم.خوب میشورن؟شما دادین
من ۱۰ ساله کاور کردم تاحالا هم نشستم انگار تازه خریدم.
هرماه هم کاورهارو میشورم.یه چند روز هم بدون کاور میمونه خونه تغییر کنه😂😂
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
من ۱۰ ساله کاور کردم تاحالا هم نشستم انگار تازه خریدم.هرماه هم کاورهارو میشورم.یه چند روز هم بدون کا ...
نمی دونم چرا از کاور بدم میاد حس میکنم خونه ام نامرتبه.دوست دارم کیف مبلامکنم.شاید چند سال دیگه مبل خریدم کاورم بدوزم نمیدونم.در کل دلم میگیره از کاور و حتی روفرشی