2777
2789
عنوان

شستن مبل

109 بازدید | 18 پست

خوب دوستانی که خانه تکانی کردن .من موبلام رنگش صورتی کثیف یادتون باشه یه زمانی مد بود یه اشتباهی کردیم خریدیم حالا بگید چجوری تمیزشون کنم که یک دست تمیز شن .و چه شوینده ای بهتره

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بده مبل شویی بعدش کاور کن راحت باش

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو بیرون بیان بشورن

بیزون تمییز میشورنداخه یه عده میگن خیلی فرقی ندارن با شستن خودمون.هزینخ ا ش تقریبا چقدره

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بده مبل شویی بعدش کاور کن راحت باش

دگه بعد هفت سال نمیصرفه کاور کنم.خوب میشورن؟شما دادین

بیزون تمییز میشورنداخه یه عده میگن خیلی فرقی ندارن با شستن خودمون.هزینخ ا ش تقریبا چقدره

تمییز می شورن جایی مطمن بگو بیان 

خودت بشوری امکان داره چرک مرده بشه  بعدش چقدر زحمت داره 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

یک وخورده ای میگیرن برای ۷نفره راحتی .میزناهارخوری هم هر صندلیش ۱۵۰ .قبل عید سوال کرده بودم

برای من کرم توسی .آب جوش ،سرکه، جوش شیرین مایع نرم کننده لباس ویه قاشق پودر دستی قاطی کردم با اسفنج ...

چند وقت داریشون ؟

تمییز می شورن جایی مطمن بگو بیان خودت بشوری امکان داره چرک مرده بشه بعدش چقدر زحمت داره

اره دقیقا می‌خوام چرک مرده‌ نشه

خیلی وقت ۷سال ،تواین ۷سال تمیز نکرده بودم

پس هم سن مبلای منه.من کاور نداشت اصلا‌من تمیز میکردم سالی دوبار ولی انگار جدیدا چرک مرده میشه مثلا لبه ها یا فرو رفته ها انگار تیره تره شما پاک کردی همه یدست تمییز شد؟

برای من کرم توسی .آب جوش ،سرکه، جوش شیرین مایع نرم کننده لباس ویه قاشق پودر دستی قاطی کردم با اسفنج ...

از اینا که گفتی جوش شیرین ندارم.

دگه بعد هفت سال نمیصرفه کاور کنم.خوب میشورن؟شما دادین

من ۱۰ ساله کاور کردم تاحالا هم نشستم انگار تازه خریدم.

هرماه هم کاورهارو میشورم.یه چند روز هم بدون کاور میمونه خونه تغییر کنه😂😂

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من ۱۰ ساله کاور کردم تاحالا هم نشستم انگار تازه خریدم.هرماه هم کاورهارو میشورم.یه چند روز هم بدون کا ...

نمی دونم چرا از کاور بدم میاد حس میکنم خونه ام نامرتبه.دوست دارم کیف مبلام‌کنم.شاید چند سال دیگه مبل خریدم کاورم بدوزم نمیدونم.در کل دلم میگیره از کاور و حتی روفرشی