2777
2789

سلام بچه ها اگه میشه راهنمایی کنین 

من دندونام صاف نیست، مثلا دوتا دندون جلوییم از فک بالا ، رو همدیگه ان و یکیشم خراب شده ، جاهای دیگشم همینجور ، عقب و جلو ان 

بعد تو فکر ارتودنسی بودم اما انگار پشیمون شدم و لمینتو ترجیح دادم 

چون ارتودنسی هزینش فکنم بالاتره و جدا از این اگه من اون دندون جلوییمو که خراب بود درست کنم دو رنگ میشه ، بعد ارتودنسیم کنم با کلی هزینه و بعد سه سال صاف میشه اما یه دندونام دو رنگه 

ولی بجاش با لمینت اگه هزینش کمتر باشه ، هم دندونام سفید میشه هم صاف 

حالا نظر شما چیه؟

اگه انجام دادین میشه بگین با چه هزینه ای و کدوم شهر ؟

راضی بودین ؟

عاشق خوابم 🦥💜

ارتودنسی دائمی صاف میشه ولی رنگش اینا همون میمونه هزینش نمیونم ولی حدود دوسال ب بالا طول میکشه من‌از کاری ک‌طولانی باشه بدم‌میاد

ایمپلنت کلا برا جای خالی دندون ک‌ میذارن هزینه هر دندون۲۰به بالا من ی دندونم پرسیدم گفت۲۷

لمینیت هم هزینش نمیدونم ولی تراش زیاد میدن دندون‌ممکنه اسیب ببینه دندون

کامپوزیت تراشش کمتره اگ‌جای خوب بری ازشون بخوای تراش ندن زیاد میتونی هروقت نخواستی بری ریمو هزینه هر دندونم با برندای مختلف فرق داری از۱اینای شروع‌میشه تا۶

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتودنسی دائمی صاف میشه ولی رنگش اینا همون میمونه هزینش نمیونم ولی حدود دوسال ب بالا طول میکشه من‌از ...

اونوقت کامپوزیت چقدر ماندگاری داره ؟

یکی از دندونام بالاتره نسبت به بقیه ، اونو میتونن بیارن پایین و همشو یکدست کنن؟

عاشق خوابم 🦥💜

ایمپلنت برای دندون از دست رفته اس

آره میدونم ولی گفتم خب طوری نیست میکشم دندونامو🙂😂💔

پس همون ارتودنسی بهتره احتمالا

هزینه ارتودنسیو نمیدونی؟

عاشق خوابم 🦥💜

اونوقت کامپوزیت چقدر ماندگاری داره ؟یکی از دندونام بالاتره نسبت به بقیه ، اونو میتونن بیارن پایین و ...

بله اگ‌تهرانی ی حا معرفی کنم

نمیدونم والا میگن۱۰سال من تازه ۶ماه زدم ولی خب راضیم دندونای منم جای قبثل‌نمیکرد میگفت بااید ارتودنسی بشی ولی جایی ک‌رفتم‌انجام‌دادن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
آره میدونم ولی گفتم خب طوری نیست میکشم دندونامو🙂😂💔پس همون ارتودنسی بهتره احتمالاهزینه ارتودنسیو ن ...

الان دو فک ۹۰ تومنه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

مبارک باشه نه اصفهانم

منم‌شهرستانم ی روزه نوبت گرفتم رفتم تهران سه ساعت برام انجام دادن برگشتم 

ولی برو اصفهان دندون پزشکیای مختلف حتما انجام میدن 

خیلییییییی تاثیر داره تو چهره