2777
2789
عنوان

تورم غده لنفاوی زیر بغل

130 بازدید | 14 پست

خانما من غده لنف زیر بغلم یکم متورم هست موقع سونوی سینه متوجه شدم که کیست هم دارم کسی مثل من بوده خیلی نگرانم  

اللهم عجل لولیک الفرج  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام‌من بودم دو طرفم زیر بغل بعد از یک هفته ده روز برگشتن مثل اول من اسپره مستقیم زدم حساس شدن

اخه من اسپری نزدم شما کیست سینه هم داشتید؟

اللهم عجل لولیک الفرج  

من کیست سینه دارم هر شش ماه یکبار گفته بیا سونو حقیقتا حوصلشو نداشتمفوقش دوسال یکبار میرمگاهی کیسته ...

به منم گفت دوماه دیگه بیا الان نه ماه گذشته میخوام فردا برم بیشتر بخاطر غده لنفاوی نگرانم

اللهم عجل لولیک الفرج  

[QUOTE=377682529]  کیست نداشتم اما دکتره پشمام ریخته بود همشون اومدن بالا 

ی چیزی مث اب یا باد سمت کلیه ام بود بجا میشد از اون بود خیلی بررگ بود توی بدنم جابجا میشد اومد اونم عیب شد ۳ سال گذشته 

من کیست سینه دارم هر شش ماه یکبار گفته بیا سونو حقیقتا حوصلشو نداشتمفوقش دوسال یکبار میرمگاهی کیسته ...

عزیزم پیش چه دکتری رفتی؟متخصص غدد؟

و اینکه سونوی سینه چه جوریه؟درد داره؟با ماموران فرق داره؟

منم باید معاینه بشم ولی نمیدونم کدوم دکتر برم

عزیزم پیش چه دکتری رفتی؟متخصص غدد؟و اینکه سونوی سینه چه جوریه؟درد داره؟با ماموران فرق داره؟منم باید ...

من رفتم کلینیک سونو گرافی یکم اره درد داره چون میخوان ذره ذره چک‌کنن ولی نه جوری نشه تحمل کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج  

عزیزم پیش چه دکتری رفتی؟متخصص غدد؟و اینکه سونوی سینه چه جوریه؟درد داره؟با ماموران فرق داره؟منم باید ...

نه بابا مامو خیلی داغونه🤢

ممه ادم پِرررس میشه

سونو کاری ندارن پروب رو روی سینه میچرخونه اروم