2777
2789

خانوما امشب مهمونی دعوتم نمیشه هم نرم 

تازه دیروز آبله مرغون گرفتم و رو صورتم چند تا دونه هست

بنظرتون میتونم با وجود این دونه ها میکاپ کنم؟

میشه روش چسب زخم زد در حد چند ساعت ؟ 

میخوام جایی ک دونه نزدم رو میکاپ کنم رو دونه ها چسب زخم بزنم 

بنظرتون بدتر نمیشه؟

آنکه یارش رفته داند حال آذر ماه را 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه مریض میشن اصلا نروو واقعا کار بدیه اگه بری و گناه داره

اصن‌ نمیشه نرم خیلی مهمه 

بعد اینکه تالاره سعی میکنم ب کسی نزدیک نشم

حالم خوبه در کل 

ول این دونه رو ها موندم چی کنم

درسته کمه ولی باز رو مخه

نرو،خدانکرده زن حامله،یا بچه کوچیک تو جمع باشه،گردن شماست اگه اتفاقی براشون بیفته

درسته 

نمیرم 

ولی کلا بخوام برم بیرونی جایی

بنظرت چسب زخم ایده خوبیه؟

اصن‌ نمیشه نرم خیلی مهمه بعد اینکه تالاره سعی میکنم ب کسی نزدیک نشمحالم خوبه در کل ول این دونه رو ها ...

آبله مرغان به اصطلاح قدیمی ها بو داره ربطی به نزدیک شدن ندارد.یک زن حامله یا یک پیر بگیره خیلی خطرناکه.مطلقا نرو

درسته نمیرم ولی کلا بخوام برم بیرونی جاییبنظرت چسب زخم ایده خوبیه؟

عزیزم اصلا نباید از خونه تا ده روز بری بیرون 😑 استراحت مطلق و قرنطینه لازمه .....اگه خانم بارداری بگیره ،بچه داخل شکمش هم میگیره و چشماشو ازدست میده و همه گناه ها گردن شماست 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
درسته نمیرم ولی کلا بخوام برم بیرونی جاییبنظرت چسب زخم ایده خوبیه؟

اره چسب زخم بدترش میکنه ب فکر سلامتی شهر نیستی ب فکر خودت باش عزیزدلم ♥️

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تا فردا شاید بد تر بشه ، اصلا از خونه بیرون نرین لطفااااا

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اره چسب زخم بدترش میکنه ب فکر سلامتی شهر نیستی ب فکر خودت باش عزیزدلم ♥️

عزیزم مگ من دوست دارم بقیه رو بیمار کنم ک این طوری صحبت میکنی؟

شاید یجا واقعا لازمه برم ک این سوالو پرسیدم!

وگرنه ترجیح میدم خونه بمونم

عزیزم مگ من دوست دارم بقیه رو بیمار کنم ک این طوری صحبت میکنی؟شاید یجا واقعا لازمه برم ک این سوالو پ ...

هیچی واجب تر از سلامتیت نیست

هست؟؟؟ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅