2777
2789

۳سالع ازدواج کردم تو این سه سال سعی کردم کلا عروس خوبی باشم ک آخر سر جوابشم گرفتم و هیچ وقت خوبی ندیدم ازشون همیشه تیکه کنایه و توهین و همش زیر سر خواهر شوهر کوچیکم بود ک ی بار پشت سرم حرف زد ب گوشم رسید که ب خانوادم توهین کرده بود و مامانش همیشه پر میکرد و اینک  بار آخر سر ی چیز الکی دعوا راه انداخت و استوری های تیکه دار میزاشت و بی ادبی میکرد وقتی متوجه شد ما خونه خریدیم از سر حسودی کلا ارتباط قطع کرد جای اینک خوشحال شده برادرش صاحب خونه شده خلاصه ما رو ب هر نحوی بود آشتی دادن و حتی من شام.مهمونی گرفتم دعوتش کردم ولی نیومد و بهانه آورد ولی دفعه بعد ک دیدیمش همش ب همسرم چسبیده بود و منم کوتاه میومدم باهاش خوب رفتار میکردم که تو عید کلا خونه ما نیومد عید دیدنی و همسرم گف دیگ خواهری ب اسم اون ندارم کسی ک دست شوهرش نمیگیره خونه برادرش عید دیدنی بره برا من ارزشی نداره حالا امشب دعوت بودیم همسرم باهام طی کرد ک زیاد تحویلش نگیرم و منم همین کارو کردم کلا ی سلام ی خدافظ مادرشوهر من قیافه میومد ک‌چرا با دخترش حرف نمی‌زنم  حق ب ما نمیده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چقدر خواهرشوهرت عین خاهرشوهرمنه

خاهرشوهرای من دوتان یکسال فرقشونه عین خاهرای ناتنی سیندلا میمونن🤣🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهرشوهرای من دوتان یکسال فرقشونه عین خاهرای ناتنی سیندلا میمونن🤣🤣

این خیلی عقده ایه کلا ی لباس جدید می‌خریدم مامانش پر میکرد

خوبه سلام خداحافظ هم گفتی دیگه چیزی لازم نبوده بگی

انتظار داره برم بهش بچسبم وقتی خونه ما نیومده حتی عید تبریک نگفته

نه عیددیدنی میان خونمون ..انقدر بقول تواینکارارو کردن ازحسودی بگیر تادلخوریا ..

من فقط خونه مادرشوهرم میرم چن وقت یبار و یه احوال پرسی .. اون دوتام همیشه اونجان فقط درحد احوالپرسی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه عیددیدنی میان خونمون ..انقدر بقول تواینکارارو کردن ازحسودی بگیر تادلخوریا ..من فقط خونه مادرشوهرم ...

ما اون سلام هم نمیدادیم بهم دیک پدرشوهرم کلا باهام حرف زد کف بین مردم خوب نیست پشت سرمون حرف میزنند فقط همون سلام رو میذیم بهم

این خیلی عقده ایه کلا ی لباس جدید می‌خریدم مامانش پر میکرد

اینام همینن خیلی افتضاحه اخه مگه خاهر ب پیشرفت داداشش حسودی میکنه؟ کلا نمیتونن ببینن 

ناراحتم برای بچم ک ی عمه درست حسابی ام نداره درواقع ارتباط مابااینا صفره

اینام همینن خیلی افتضاحه اخه مگه خاهر ب پیشرفت داداشش حسودی میکنه؟ کلا نمیتونن ببینن ناراحتم برای بچ ...

ما خونه خریدیم بعد فهمید زنگ زد همسرم جیغ میزد پولش از کجا آوردین از بابا گرفتی سهم ارث منو گرفتی 😐😐😐درصورتی ک ما ماشین و طلا فزوختعه بودیم 

ما اون سلام هم نمیدادیم بهم دیک پدرشوهرم کلا باهام حرف زد کف بین مردم خوب نیست پشت سرمون حرف میزنند ...

آره دیگه فقط حرف مردم واسشون مهمه خب بگو همین تربیت رویاد دخترت میدادی اگ زشته 

درکل ی سلام بکن و تمام آدم حسابش نکن دوسه هفته یبار برید خونه مادرشوهر زیاد نمونید

ما خونه خریدیم بعد فهمید زنگ زد همسرم جیغ میزد پولش از کجا آوردین از بابا گرفتی سهم ارث منو گرفتی 😐 ...

یاابلفظ ارث چقدر زشته بازگو میکنن .. 

ما خونه خریدیم بعد فهمید زنگ زد همسرم جیغ میزد پولش از کجا آوردین از بابا گرفتی سهم ارث منو گرفتی 😐 ...

خواهرشوهرای من وقتی میفهمن یکیو حرص دادن خوشحال میشن ک ب خواسته شون رسیدن نمیدونم چراانقدر دلشون سیاهه

آره دیگه فقط حرف مردم واسشون مهمه خب بگو همین تربیت رویاد دخترت میدادی اگ زشته درکل ی سلام بکن و تما ...

حالا می‌دونی بدبختی من چیه مادر شوهرم از دخترش هم بدتزه دوتاشون عقده ای و روان پریش کلا ۵ماع یکبار خونه مادر شوهرم میرم

خواهرشوهرای من وقتی میفهمن یکیو حرص دادن خوشحال میشن ک ب خواسته شون رسیدن نمیدونم چراانقدر دلشون سیا ...

اینم قیافش عین جن میمونه خودش تو آینه نمی‌بینه میشینه همه رو مسخره می‌کنه 😑