2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی هستی ؟ اگه قبل برگردی بازم میاری

بله عزیزم خدا رو شکر راضی هستم و از اول هم قصد داشتیم ۳ تا بچه داشته باشیم و اگر سن کم ازدواج کرده بودم و شرایط جامعه هم بهتر بود شاید به ۴ تا هم فکر میکردم .

ولی دیگه دیر ازدواج کردم و چند سال هم بچه دار نشدم و این ۳ تا هم پشت هم هستند . 

خودم فقط یک برادر دارم ولی از بچگی عاشق خانواده های شلوغ بودم وخانواده همسرم یک خانواده پر جمعیت هست .

من اصلا نمیتونم فکر کنم

منم قبلا اینجوری بودم از بچه متنفر بودم حالا به طرز عجیبی برعکس شد دلم پر میکشه براش نمیدونم بااین حس چه کنم دست خودم نیست

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
بله عزیزم خدا رو شکر راضی هستم و از اول هم قصد داشتیم ۳ تا بچه داشته باشیم و اگر سن کم ازدواج کرده ب ...

من دوتا دارم پشت سرهم هستن خیلی اذیت شدم باهاشون جوریکه زن حامله میدیم دلم آتیش میگرفت و میگفتم هرکس بچه بیشتراز دوتابیاره باید بیمارستان روانی دور از جون بستری بشه حالا که تقریبا بچه هام از آب و گل دراومدن دلم برای بچه پر میکشه به طرز عجیبی برعکس شدم این حس و چه کنم

من دوتا دارم پشت سرهم هستن خیلی اذیت شدم باهاشون جوریکه زن حامله میدیم دلم آتیش میگرفت و میگفتم هرکس ...

اگر شرایط اقتصادی تون تا حد زیادی خوب هست چون به هر حال اکثریت افراد جامعه در حد خیلی خیلی پولدار هم نیستیم ولی اگر به نقطه امنی رسیدید و همسر همراهی هم دارید من بودم حتما یکی دیگه می‌آوردم. 

تازه من خودم شاغل هم هستم .

منم قبلا اینجوری بودم از بچه متنفر بودم حالا به طرز عجیبی برعکس شد دلم پر میکشه براش نمیدونم بااین ح ...

وقتی دلم بچه میخواد

شوهرم میگه به خاطر هورموناته وقت تخمکگذاریته بهش توجه نکن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

وقتی دلم بچه میخوادشوهرم میگه به خاطر هورموناته وقت تخمکگذاریته بهش توجه نکن

من سه ساله اینجوری شدم از فکرم بیرون نمیره