2777
2789
عنوان

شما بچتون کی ختنه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
سلام عزیزم نه هنوز نساختیم فعلا ماهم مستاجریم من شوهرم هنوز تشویق میکنم اما قیمت زمین هم بالا رفته ...

درسته زمین ما جای خوبیه ولی مشتری نداره از طرفی خانوادم میگن تو روستا زندگی نکن ولی خب شرایط خونه خریدن در شهر رو هم ندارم این وسط موندم

سبز ماندن درمیان ویرانی، ریشه میخواهد🍃🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم ۱۰ماهشه جراتشو ندارم بس درمورد ختنه وعوارض بعدیش ازهمه بدتر زودانزالی شنیدم

ده ماهشه هنوز نبردی 😐کی میخوای ببری،میخوای پوست آلت بچه قشنگ سفت بشه که دردناک باشه براش ..دوستم نبرد ،وقتی بچه میخواست بره مدرسه برد ،کم مونده بود بچه سکته کنه ،کل گوشت بدنش ریخت اینقد که استرس کشید لاغر شد هیچی نمیخورد ،دوستم چقد پشیمون بود از کار اشتباهش ..واقعا این ظلم در حق بچه ت میکنی ،اون بچه تاوقتی چیزی نمیفهمه ببر خلاص شه ،مثلا الان من دوتاپسر دارم ..چشون شده ..قبل کلاس اولم معاینه کرده ن از طرف مدرسه ،این چرت و پرتها مال قدیمیاست که میزاشتن بچه قشنگ بزرگ بشه ..نکن اینکارو با بچه ت طفلکی  سریع اقدام کن ،الان فصل خوبیه هوا هم سرد بهترین زمان 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

مامانا دقت!! تا تحقیق نکردید ختنه نکنید! خیلی از این متخصص ها ی اطفال حتی ارولوژی حتی تو عمرشون ۱۰۰ تا ختنه هم نکردن! ختنه یه کار حرفه ای و تجربیه با کتاب خوندن تو دانشگاه که نمیشه گوشت بچه مردم رو درست برید و ختنه ش کرد!

حتما برید پیش یه دکتر که ۲۰ سال تجربه داشته باشه! درست و غلط رو عملا یاد گرفته باشه! فقط کتابی نباشه سوادش!  اقلا سالی هزار تا ۲ هزار تا ختنه انجام داده باشه

اگه کار درست باشه و الکی نباشه حتما فیلم نمونه کارهای ختنه ش تو اینترنت یا اینستاگرام باید موجود باشه

حتماً با تحقیق بچه رو ختنه کنین می خواد اون بچه صد سال با اون عضوش زندگی کنه

پس یه کم وقت بذارین فیلمهای ختنه دکترهای معروف رو ببینین و فقط بروید دکتری که از خودش مطمئنه و اجازه می ده والدین بالاسر بچه شون باشن و ترسی نداره از نظارت والدین

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست

چون خودم خیلی استرس داشتم قبل از ختنه

اینجا تجربه خودم

برا مامانا مختصر می نویسم شاید کمک کنه:

من پسر هفت ساله داشتم بخاطر یه سری مسایل قبلنا نتونستم بموقع تو نوزادیش ختنه ش کنم

وقتی فیلمهای دکتربلندیرو اینترنت واینستاگرام دیدم بدون بیهوشی ختنه میکنن

اولش مگه میشه بچه جوون رو بخوای ختنه کنی دردش نگیره گریه نکنه!

اما خدا شاهد هست که وقتی رفتیم پیش دکتربلندی از همه مهمتر اونقدر رامین منو تحویل گرفت از خود ما بهتر! بچه همون دقایق اول آرام شد اضطراب ما هم گرفته شد

بعد موقع ختنه بچه م همش داشت تلویزیون نگاه میکرد و موبایل بازی میکرد من خودم مونده بودم! باورم نمیشد اینقدر ساده و بی استرس بگذره! ما خودمونو قبلش نابود کرده بودیم خداشاهده! اما ختنه پیش دکتربلندی همونطور عین فیلمهاشون بود حتی حتی یک قطره خون نیومد! حتی یک ثانیه بچه گریه نکرد

همش می گفتم کاش زودتر از اینا پیش دکتر بلندی اومده بودم و بچه م زودتر ختنه کرده بودم.

البته آقای دکتربلندی میگفت بعضی از بچه ها از ترس ممکنه گریه کنن اما قبل ختنه چون انجام میدن کاملا خیال پدرا مادرا راحت میشه!

اجازه دادن ما بالا سرش وایسیم و یه پرده زیبا با شکل کارتون بچه ها هم از بالا انداختن فاصله شد بین ما و محل عمل.

اینور بچه و والدین قرار داشتن اونور هم جناب دکتربلندی کارشون انجام دادن

افتادن حلقه روز ۱۱ شروع شد کلا روز ۱۵ کامل افتاد البته ما طبق دستور جناب دکتر آبگرمدرمانی منظم کردیم هر روز هم عکس و فیلم می فرستادیم شماره مستقیم دکتر بلندی۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ و ایشون با حوصله راهنمایی می کردند

چندین فیلم راهنمای خیلی باارزش هم دکتربلندی برامون فرستادن

خلاصه بگم ما با صد استرس رفتیم حتی یک استرس هم به ما وارد نشد! الهی شکر

خواستم مادرایی که استرس ختنه بچه دارند در جریان تجربه ما باشند

از صمیم قلب میگم دکتر بلندی بهترین دکتر ختنه تهران هستن عالی ی ی ی ی

منم همش می گفتم من که جرئتش ندارم! بمونه واسه بعد بعد بعد !!

اما شوهرم اصرار داشت که دیر بشه سخت میشه و تحقیق خیلی می کرد

اما وقتی فیلمهای ختنه دکتربلندی و نظرات خوب مردمی رو بهم نشون داد

بالاخره یه ذره راضی شدم و رفتیم شهریارتهران البته خودمون نزدیک اصفهان هستیم

خدا رو شکر هم کار هم رفتاردکتر بلندی از فیلمهاشونم بهتر بود!

دکتربلندیخیلی ما رو تحویل گرفتن بچه رو عین نوه شون تحویل گرفتن

اولش همون تست بیحسی قبل از ختنه رو رو شاهان من هم تست کردن واقعا به چشم خودمون دیدیم که بچه سرّ شده و موقع ختنه اصلا اذیت نشد اصلا گریه یا متوجه حتی نشد ! گاهی از پشت پرده نیگاه میکردم دکتربلندی مسلط و با اعتمادبه نفس عجیب تو ۶ دقیقه شاهانم ختنه کرد بدون درد بدون خونریزی بچه همش داشت تی وی نیگاه میکرد

بعد ختنه هم تلقن مستقیم دکتربلندی رو دادن۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ و رایگان هرروز تصویری ویزیت شدیم

بهترین هستی دکترجان

خدا رو شکر که فیلمهای ختنه شما رو من دیدم و خدا رو شکر اومدیم پیش شما تهران

پسرم دنیای زیبای من

اصلا نترسید مامانا!! ختنه رو من الکی برا خودم داستان!کرده بودم روز و شب نداشتیم بخدا!

دوماه پیش رفتیم پیش تو شهریار البته ما از کاشان رفتیم پیش دکتربلندی.

قبل از ختنه اول اون رو بچه تست کردن، ما خودمون به چشم خودمون دیدیم پسرم سرّ شده کامل،

بعد یه پرده خوشگل اومد پایین بین ما ودکتر بلندی که ماهور من همش داشت با شکلهای کارتونی روی پرده بازی میکرد بالا سرش هم یه تلویزیون داشت کارتون پخش میکرد حواسش به همه چی بود جز ختنه! عالی بوددددددد

بدون یه ثانیه گریه! و بدون یه قطره خونریزی!  بچه یکی یه دونم مرد شد! همش ۷دقیقه طول کشید باورتون میشه؟

اما این هفت دقیقه واقعا ارزش اون سه ساعت رانندگی و راه و جاده تا رسیدن به کلینیک دکتر بلندی رو داشت چون ختنه بچه عالی شد الحمدلله هزار ماشا الله

هستن خدا از این پزشکا مملکتمون زیاد کنه ایشالا

آرامش جایی هست که یاد خدا هست