2777
2789

مراجعه به روانپزشک

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بری دکتر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگه باردار نیستی دم کرده ی غلیظ زعفران همراه با گلاب هفته ای ۳ بار بخور ، یه روز در میون

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

افسردگی بخاطر سردی مغز هستش

از عطرهای طبیعی و گرم استفاده کن

بالش گل محمدی زیر سرت بزار

ارده شیره بخور

شربت عسل زعفران 

اسطوخدوس گل گاوزبان به لیمو بادرنجبویه اینا می‌تونه کمکت کنه

با اصلاح مزاج بهتر میشی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

من تنها داروم زیارت عاشوراس قبلا زیاد قرص افسردگی خوردم جز عوارض چیزی واسم نداشت از امام حسین فقط بخواه زیارت عاشورا صورتی استاد فرهمند رودانلود کن.گوش بده هرشب

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

معمولا این قرصا خواب آورن، بهتره سر خود نخوری، تحت نظر پزشک باش

آره قرص های ضد افسردگی طوری ساخته شدن که باعث خواب آلودگی بیمار میشن

واسه اینکه بیمار بیشتر بخوابه و کمتر رنج افسردگی بکشه 

ولی این درست نیست ، بیماری باید از ریشه درمان بشه

نه اینکه روش سرپوش گذاشته بشه

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
آره قرص های ضد افسردگی طوری ساخته شدن که باعث خواب آلودگی بیمار میشن واسه اینکه بیمار بیشتر بخوابه و ...

مگ من گفتم سرپوش بزاره😂گفتم بره دکتر دیگ ما الان ی چی بگیم بهش بدتر شه چی 

مگ من گفتم سرپوش بزاره😂گفتم بره دکتر دیگ ما الان ی چی بگیم بهش بدتر شه چی

عزیزم منظورم شما نبودی، منظورم این بود که قرص های ضد افسردگی اینجوری ساخته شدن که بیمار مدت بیشتری خواب باشه و کمتر رنج افسردگی بکشه که در واقع همون خواب‌آلودگی بیش از حد هم یجور رنج روحی رو بهشون تحمیل میکنه چون اون قرص ها تعادل شیمیایی مغز رو بهم میزنه و بیمار رو وادار به خواب میکنه

واسه همین میگم بیماری باید از ریشه درمان بشه