2777
2789

من هفته دهم هستم گاهی حرکاتی رو حس می‌کنم میدونم زوده ولی برای خودمم عجیبه .

شما اولین بار چند هفتگی حرکت نینی رو حس کردید

من هفته هفت مثل یک توپ پایین شکمم میچرخید البته اوائل فقط وقتی درازمیکشیدم و آروم بودم حسش میکردم بنظر همه عجیبه اماجالبش اینجا بود بین هفته ۱۲ تا ۱۳ اومد بالا کنار نافم که مطمئن شدم دخمل عزیزم بوده که حس میکردم گرچه بقیه میگفتن حرکات روده ای چیزیه مگه میشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همچین چیزیه دقیقا

جنینه عزیزم من خیلی لاغری و بسیار قلقلکی که نشون میده اعصاب حسی قوی دارن به همین خاطر خیلی زود متوجه حرکتش شدم

جنینه عزیزم من خیلی لاغری و بسیار قلقلکی که نشون میده اعصاب حسی قوی دارن به همین خاطر خیلی زود متوجه ...

من لاغر نیستن ولی قلقلکی هستم بلرداری اولم ۱۶ هفته یا ۱۵ هفته حس کردم ولی الان یه حسای جديدی دارم از حالا

سلامت باشی ولی فک نمیکنم این همون حرکت باشه 🙄 نمیدونم ولله موندم اصن🤣

برای من که بود چون ادامه دار بود و تو هفته ۱۲ تا ۱۳ که جفت میاد بالاتر و جنین بالاتر قرار میگیره اومد از زیر شکمم کنار نافم 

من لاغر نیستن ولی قلقلکی هستم بلرداری اولم ۱۶ هفته یا ۱۵ هفته حس کردم ولی الان یه حسای جديدی دارم از ...

منم زود حس کردم میگم نی نی اولت خیلی شیطونه؟ 

گفتم شاید بچع شیطون باشه آدم حرکاتش رو زود حس میکنه

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲