2777
2789
عنوان

بی بی چک بچه ها بیاین

131 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها 

من الان ۹ روز از موعود پریودم میگذره تو این مدت ۳ تا بی بس چک زدم مارک مدیکور زیر ۲ دقیقه خط افتاده البته اولین بی بی کمرنگ بود بعدیا پر رنگ میخواستم بدونم چند درصد میتونه کاذب باشه؟ 

از عفونت از کیست یا هر مورد دیگ ای باشه 

هیچ دارویی استفاده نمیکردم فقط یادم می افتاد کوالی فول میخوردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اقدام داشتم فقط نمیدونم چقد میتونه کاذب نباشه از عفونت یا کیست اینا مثبت نشده باشه

مثبت کاذبش کمه نگران نباش بهترین راه مطمین شدن اینه که بری ازمائش.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

حتما که بارداری عزیزم.مبارکه انشاالله.واسه هیچ کدوم از اینا خط دوم پررنگ نمیشه.واسه منم دعا کنید

بعداز۱۳ سال معجزه شد.خیلی سال بود که فکر بچه دار شدن و از سرمون بیرون کرده بودیم و زندگیمونو میکردیم.اما بعداز این همه سال بیخیالی و ناباروری باورم نمیشددوماهه عقب انداختم رفتم سونو(۱۴۰۳/۰۹/۲۶) گفت ۸ هفته هستی و سالمه.نگم براتون ک چ روزی بودوچه ذوقی کردیم.یک ماه بعدش لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت عادیه دوروز بعدش کیسه ابم پاره شدوجنین سه ماهم سقط شد(۱۴۰۳/۱۰/۲۷)😭اخه چرااین اتفاق افتاد😭من ک بیخالش شده بودم حالابااین غم و دردسنگین چ کنم😭 دعاکنیدخدابه زودی بارداری موفق وسالم قسمتم کنه دیگ صبرم تموم شده ودارم دیوونه میشم😭