2777
2789
آخه یاد یکی افتادم خیلی مهربون بود الان خشن و بی رحم شده یعنی خیلی آسیب دیده؟

منم خیلی مهربونم ولی تصمیم گرفتم مثل قبل نباشم خشن و بی رحم نمیشم ولی عصبی شدم و دیگه جواب میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب بده توسری خور نباش

میدونی دردش کجاس؟

وقتی مظلومی و کاری به کسی نداری بعد میان بدترین رفتارهارو میکنن و هر چی بی زبون و مظلوم تر فشار و بدی بدتر و بیشتر

بعد جایی که دیگه تحملت تموم میشه صدات درمیاد تازه شر اصلی رو میندازن که وایی فلانی چرا اینحوری کرد توهین کرد جواب داد و... فاز قهر و بی محلی بر میدارن و نهایت فاز بزرگواری برمیدارن که ما از روی بزرگی بخشیدیم نه اینکه لایق باشی

میدونی دردش کجاس؟وقتی مظلومی و کاری به کسی نداری بعد میان بدترین رفتارهارو میکنن و هر چی بی زبون و م ...

دقیقا 

میدونم چی میگی 

دیگ برعکسش عمل کن 

هرچی سکوت کنی و بسازی باهمه چی طلبکار میشن چون حرفی نزدی یه بارم که میزنی ناراحت میشن که چرا مثل قبل سکوت نمیکنی 

هرچی راه بیای و سکوت کنی با ی چیز دیگ اشتبات میگیرن 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

کینه وجودادنو سیاه میکنه و باعث میشه یک عمر ادمای اون مدلی جذب کنیم

مگه میشه آدمی که با تنفر بزرگ شده و از همه کس تنفر دیده کینه ایی نشه ؟

(((( کاربری دست دو نفره ))))

مگه میشه آدمی که با تنفر بزرگ شده و از همه کس تنفر دیده کینه ایی نشه ؟

اره اگه بتونی خودتو کنترل کنی 

به خودت مسلط باشی میشه 

اگه یه هسته هلو بکاری اون همیشه هلو میده چیز دیگه ای نمیده 

توهم تو دلت کینه کاشتی و الان منتظر برداشت هستی 

پسرم😊     قوی ترین ضخامت جهانم😊😊😊