خانوما من با یه آقاپسری 4 ساله در ارتباطم. حالا قراره بیان جلو. گفتن 20 تا سکه. ما به هیچ عنوان اونقدر سکه رسم نداریم. همه 500 تا، 200 تا بودن. کمترین 114 تا بوده. من گفتم اگه 20 تاست کلا سکه نمیخوام. 2 دنگ خونه و 100 گرم طلا. که الانم خونه ندارن و قراره خونه ای که بعدا تهیه میکنن 2 دنگش مهریه من باشه. معقوله؟ توی سند ازدواج میشه اینطوری نوشت یا باید حتما خونه مشخص باشه؟ این حرفا هنوز بین خودمون بوده ولی خب اگه حرفم عوض شه میگن زدی زیر حرفت
نگو که خودت ۲۱سالته😁دقیقا شوهر منم ۲۴سالش بود عقد کردیم ببین شماکه میگی وضع خانوادش خوبه مطمئنا زمینی ملکی دارن که بنام شما بزنن دراین زمینه فقط باید طرف شما یه بزرگتر سرزبون دار داشته باشین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه گلم 24 سالشونه. ولی کلا ترس دارن از مهریه. میگن پس فردا اگه خواستی بگیری کل زندگی بابای من میره. میگن یه چیزی باشه که خودم بتونم بدم. در حد 2 میلیارد هم گفتن میتونن بدن
نه عزیزم اون 200 گرم طلا کلا بحثش از طلاهایی که برام میخرن جداست. یعنی حرفشو زدیم. گفتن سرویس و هدیه ...
اولا ک الهی خوشبخت بشی حتی برای کار ساده هم راهت ب دادگاه خانواده کشیده نشی و تا آخر عمر پیش هم عاشقانه بمونید
خوبه پس
بازم ببین مادر و پدر چی میگن
ولی اگر پسری ک انتخاب کردی ذات خوب داشته باشه و مرد باشه خوشبختت میکنه و میگی کاش همون مهر هم اذیت نمیکردم❤️
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
ممنونم عزیزم. نمیدونم راستش دو دل شدم.آدمی که سر مهریه چونه میزنه سر باقی مواردم ممکنه چونه بزنهان ش ...
😍 ممنون گلم و همچنین
عاقلانه پیش برو
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)