2777
2789
عنوان

واقعا مردم بی فرهنگی داریم

343 بازدید | 37 پست

میرن. شمال تو طبیعت اشغال میریزن 

موقع سیزده بدر میرن طبیعت اشغالشون رو جمع نمیکنن 

میرن هرمز خاک سرخ و نقره ای رو که برای اونجاست بر میدارن

الانم رفتن تو تخت جمشید یادگاری نوشتن با وجود همچین آدم عایی نباید هم ایران درست شه

نمیدونم چرا 🥺

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تذکر بدید

تذکر جواب نداد عین سگ بزنین اونارو.

برنامه من از این ب بعد همینه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

کاش اینکارا جریمه داشت 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

👍

😭💔

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

واقعا بعضیا بیشعورن

عکسارو نگاه میکردم زیر درخت ها پر اشغال

چقدر میتونن کثیف باشن اخه 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

وای من الان شنیدم .چتونه عیبه بابا بهمون میخندن همین کشورهای همسایه خودمون ..هر جا رفتیم ی گندی زدیم 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

دقیقا

رفتیم زیگورات چغازنبیل

سنگنوشته مال دوران ایلامی ها بود توی معبد چغازنبیل

روی اون یکی نوشته بود ایناز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واقعا بعضیا بشدت بی فرهنگن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تذکر بدیدتذکر جواب نداد عین سگ بزنین اونارو.برنامه من از این ب بعد همینه

متاسفانه فکر نکنم به تذکر دادن واکنشی نشون بدن

شکایت میکنن🤦‍♀️😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک