2777
2789
عنوان

چشام نابود شدن

102 بازدید | 5 پست

دوستان من برای اولین بار لنز خریدم و اصلا نمیدونستم اون مایعی که همراهشه نگهدارندشه و مایع لنز نیست و انگار باید لنزو از مایع نگهدانده برداری و تا چند ساعت بزاری تو مایع لنز و بعد استفادش کنی

و متاسفانه من نمیدونستم و بعد از باز کردنش مستقیم گذاشتم تو چشمم

الان ضرری برای چشمم داره؟

اتفاق بدی نمیوفته؟

و اینکه من الان موقعیت خرید مایع لنزو ندارم بجاش میتونم از اب نمک استفاده کنم(یجا خوندم)؟؟

خیلی دوس دارم همیشه لنز‌ بزارم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اب نمک خراب میکنه مایع لنز رنیو بگیر .من ده ساله لنز میزارم نمیخاد ایقد وسواس باشی

یعنی مشکلی برای چشمم ایجاد نمیکنه؟

یجا خوندم خیلی ضرر داره این نگهدارندش و ممکنه میکروبی باشه لنز بخاطر همین چند ساعت باید بزاریم تو مایع لنز

یعنی مشکلی برای چشمم ایجاد نمیکنه؟یجا خوندم خیلی ضرر داره این نگهدارندش و ممکنه میکروبی باشه لنز بخا ...

ببین من لنزو از جا لنزی و مایعش درمیارم دو قطره مایع لنز میریزم روش با انگشت تمیز تمیز کن بعد بزار چشمت بعدم در اوردی بزار تو همون مایع قبلی هربار بخای بریزی دور ملیونی باید خرج کنی بعد دو سه بار اون مایع رو بریز دور 

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥