2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واجبات ژل یا فوم.ضدافتاب.مرطوب کننده ابرسانه.همه و مناسب نوع پوستت که چرب خشک نرمال هست بگیر.اینا و حداقل یه ماه انجام بده یعنی روزی دوبار صورتت و بشور بعدش مرطوب کننده ابررسان بزن بیرون رفتنی ضدافتاب بزن .اگه خونه تون نورگیره تو خونه هم باید بزنی. بعد در کنار اونا برای روشن شدن پوست اگه مستعد جوش نیستی سرم ویتامین سی.اگه چرب و مستعد جوشی سرم زغالی گارنیر بزن.لایه بردار روشن کننده و ضدجوشه.اگه میخوای بیشتر هزینه کنی اسکراب.تونر.ماسک ها.دور چشم هم بخر

برای پوست چرب، برندهای معتبر و محبوبی وجود دارند که محصولات باکیفیتی برای کنترل چربی و مراقبت از پوست ارائه می‌دهند. برخی از بهترین برندها عبارتند از:

1. **La Roche-Posay**: محصولات این برند، مخصوصاً سری Effaclar، برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه بسیار مناسب هستند.

2. **CeraVe**: این برند با ترکیبات ملایم و غیرکومدون‌زا، گزینه‌ای عالی برای پوست چرب است.

3. **Neutrogena**: محصولات ضدآکنه و کنترل‌کننده چربی این برند بسیار محبوب هستند.

4. **The Ordinary**: سرم‌ها و محصولات این برند با ترکیبات فعال مانند نیاسینامید و سالیسیلیک اسید برای پوست چرب مناسب‌اند.

5. **Bioderma**: سری Sebium این برند، به‌طور خاص برای پوست‌های چرب طراحی شده است.

راهی برای از بین بردن لک ندارم ولیی تقريبا ۸۰ درصد لک های که روی صورت افراد هست لک افتاب سوختگی هستش 

و روتین پوستی که دکتر پوست بهم گفته و خیلی ازش راضیم و سادم هست اینه 

بخاطر اینکه افتاب باعث لک صورت میشه حتی موقعه بیرون رفتن از خونه برا دستشویی داخل حیاط هم باید ضد افتاب بزنی 

ی ضد افتاب مناسب صورتت حالا با هر قیمتی که میخای میتونی تهیه کنی و یک ژل شستشوی صورت مناسب صورتت که صبح و شب صورتتو باهاش بشوری ژل شستشوی صورت باعث میشه ضدافتاب ها از رو صورتت کاملا پاک شه و باعث جوش نشه و پوستت هم تمیز شفاف میکنه 

روتین پوستی خودم به این صورت هستش👇🏻

(پوست صورت من چربه)

فوم شستشوی صورت برند الارو مخصوص پوست آکنه ای و چرب

تونر برند الارو مخصوص پوست آکنه ای و چرب 

کرم آبرسان برند درمالوگ مخصوص پوست چرب 

بی آب و تاب و توان،

برای پوست چرب، برندهای معتبر و محبوبی وجود دارند که محصولات باکیفیتی برای کنترل چربی و مراقبت از پوس ...

خواهر هزینه ی خرید این همه محصولات برند، بالای ۲۰ میلیونه

بی آب و تاب و توان،