2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

129 بازدید | 9 پست

شما موافق این هستید ک کنار مادرتون  زندگی کنید تو ۲تا واحد جدا؟؟یکی هست ک مجبوره طبقه پایین مادر شوهرش زندگی کنه ب ی دلایلی هم مادرش میخواد بیاد توهمون ساختمون این بنده خدا خیلی ناراحته میگه من خانوادمو دوست دارم ولی نمیخوام توی ساختمون هم مادرم باشه هم مادر شوهرم میگه میترسم ب کسی بگم فک کنن من از بدجنسی یا اینکه فک کنن من بدم میاد از خانوادم اینطوری میگم ..میگه اگه مادرم بیاد زندگی خیلی سخت تر میشه برام ازم کمک خواست ک چجوری با مادرش در میون بذاره ک ناراحت نشه مادرش و فکر بد نکنه .میشه نظر شمارم بدونم؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به مامانش بگه اگه شما بیاید اینجا زندگی کنید دخالتای مادرشوهر تو زندگی من و شما نمیذاره آب خوش از گلومون پایین بره

بعدشم دیگه مادرشوهر از همه چی زندگیشون باخبر میشه

خیلی بد میشه اینطوری

خب به مامانش بگه اگه شما بیاید اینجا زندگی کنید دخالتای مادرشوهر تو زندگی من و شما نمیذاره آب خوش از ...

میگه ی اخلاقی داره مادرش ک فک میکنه مثلا این اکه بگه نیاید داره بهش حسودی میکنه یا بدش میاد از خانوادش

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️