2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرنگ نیستی یه خودی انتخاب کن که بعد نشه نخودی 😁

😂😂 نه بابا اصلا تو این فازا نیستم کلا مدل اخلاقای هیچکدوممون حتی مادرشوهرم اینجور نیست که مقایسه کنیم یا خیلی تو فاز ارتباطات خانوادگی باشیم،هرکی گرم زندگی خودشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
با هرکسی مثل خودش رفتار کن زندگی قشنگ تر میشه 😇

اصلا برام مهم نیست که چیکار میکنن

من به سبک خودم با دیگران رفتار میکنم

جواب بدی رو با بدی نمیدم فقط فاصله میگیرم

البته که اونی که زیر اب منو میزنه دیگه مشهور شده تو فامیل

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

رمز موفقیت به دیگران هم بگو شاید فرجی شد

بنده به ایشون کاری ندارم.ایشون هم به بنده کاری ندارن.واقعاً واقعاً واقعاً خانوم محترمی هستن.حتی من یه بار یه اشتباهی کردم ایشون اصلا به روی من نیاوردن.بعدا هم متوجه اشتباهم شدم و چندین بار از صمیم قلب معذرت خواهی کردم ازشون.اگه توی روابط فضولی نکنیم،سخن چینی نکنیم،چاپلوسی نکنیم،حد خودمون رو بدونیم و خط قرمزها رو رعایت کنیم،هیچ مشکلی پیش نمیاد و روابط حفظ میشه.

فکر میکردم همه با جاریهاشون مشکل دارن

نه. اگه آدما حد خودشون رو بدونن هیچ مشکلی پیش نمیاد.نه با جاری.نه با مادرشوهر.نه با خواهر شوهر.نه با بردار شوهر.نه با پدر شوهر.

نه. اگه آدما حد خودشون رو بدونن هیچ مشکلی پیش نمیاد.نه با جاری.نه با مادرشوهر.نه با خواهر شوهر.نه با ...

این باور های غلط که قبل ازدواج به خانم ها میدن اونا هم همون مسیر ادامه میدن فکر میکنن همه باهاشون دشمنن