2777
2789
عنوان

دعوا شد با شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 37 پست
شوهرم فکر میکنه چون خودش بیرون خونست فقط خودش کار میکنه و من توی خونه پاهامو انداختم روی هم و بچه ها ...

کم پیش میاد مردی درک کنه، من هم از بعضی چیزا ناراحت میشم، من هم وقتی پریود توان روحی جسمی ندارم، بچه کوچیک دارم انرژی زیاد می ذارم، تازه آخرش اینه که به بچه نمیرسی! یا خوب تربیت نمیکنی! حالا اگه ببینی رسیدگی و تربیت بچه فامیلشو!

هرچه خدا بخواهد همان می شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خدا دیگه رمق برام نمونده امروز دیگه هیچ کاری نکردم فقط دراز کشیدم از این ب بعد هم پریود ک بشم هم ...

عزیزم من درکت میکنم 

پس من چی بگم که بچم ریفلاکسیه بخدا قسم یک ماه و خورده ایه۲۴ساعته بیدارم 

منم دارم ازپامیوف تم ولی چ کنیم بچمونه دزگه مادرشدن همینه 

من روزا دوساعت پیسپارمش ب شوهرمو و میخابم بخدا از۲۴ساعت دویاعت میخابم داعون شدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم من درکت میکنم  پس من چی بگم که بچم ریفلاکسیه بخدا قسم یک ماه و خورده ایه۲۴ساعته بیدارم&n ...

پسر منم رفلاکسی بود نصف وقتم فقط صرف دارو دادن بهش و بغل کردنش بعد از شیر برا اینکه بالا نیاره میشد تا شش ماهگیش بچه رفلاکسی معادل سه قلوئه بعد از شش ماه خوب شد درد و بیقراری وحشتناک و بی نهایت شدید دندوناش جاشو گرفت 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

پسر منم رفلاکسی بود نصف وقتم فقط صرف دارو دادن بهش و بغل کردنش بعد از شیر برا اینکه بالا نیاره میشد ...

خوش بحالت رفته ده ماهگی

شدیدترم شده

حالم بده شدم ی جنازه پوست داغون اعصاب داغون بچمم ک عذاب میکشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی ازم ولی فکر میکنم با برنامه ریزی میتونی به کارت به موقع برسی و استراحت هم بیشتر داشته باشی.

خیلی ها مثل من دور از خانواده هستن.شاغلن و بچه هم دارن و به زندگیشون میرسن.

اینا رو گفتم که بدونی با شرایط بدتر از شما هم خیلی ها تونستن مدیریت کنن پس شماهم حتما می تونی.

عزیزم ناراحت شدم برات.حق با شماست.ولی گاهی پیش میاد ک دعوا میشه و مردا بی مهری نشون میدن.اگه بتونی خ ...

اخه هنوز برای اینکه خوابشو درست کنم کوچیکه...

هروقت خوابش بباد اگه نذارم لخوابه حسابی جیغ میزنه طودی ک نفسش بند میاد

اخه هنوز برای اینکه خوابشو درست کنم کوچیکه... هروقت خوابش بباد اگه نذارم لخوابه حسابی جیغ میزنه طود ...

آخی پس اگه کوچیکه ک فعلا نمیشه خیلی کاری کرد تا ۶ ماهگی.متاسفانه فعلا ب این وضعیت باید گردن بذارین تا زندگیتون رو روال عادی بیوفته.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
عزیزم من درکت میکنم  پس من چی بگم که بچم ریفلاکسیه بخدا قسم یک ماه و خورده ایه۲۴ساعته بیدارم&n ...

باز خوبه همون دوساعت ر و نگه میداره

شوهر من تا از سرکار میاد ساعتهای ۳ میشه ناهار میخوره و میگه خیلی خستم تا ساعتهای ۶ میخوابه بعد هم ک بیدار میشه میشه پای تلویزیون و دوباره اخرشب و خواااااااااااب

من چه کنم

الان ۷ ماهشه ولی خب کوچیکه اصلا نمیشه

نگران نباش عزیزم.همه چی درست میشه.شما یکم خانومی کن صبوری کن تا این دوران بگذره.در رابطه با شوهرتم شما بزرگی کن فعلا.باهم مهربون باشین تا نی نی بزرگتر شه.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔