2777
2789
بچه ها واقعا تا حالا فک میکردم من خیلی وسواس دارم از خواب که پا میشم مثل تراکتور کار میکنم تا شب یعن ...

با این کارا فقط داری خودتو نابود میکنی هر چیزی تعادلش خوبه 

خدایی نکرده چن وقت دیگه کنر درد کتف درد و کلا بدنت ضعیف میشه و واقعا کسی نمیگه بخاطر تمیز کاری اینجوری شد خدایی نکرده یدمت دیگه برچسب همیشه مریض ب ادم میچسبونن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها واقعا تا حالا فک میکردم من خیلی وسواس دارم از خواب که پا میشم مثل تراکتور کار میکنم تا شب یعن ...

کارهای بیهوده انجام نده به نظرم روزی یبار گردگیری کافیه چندبار لازم نیست 

فردا به خدا کمردرد دست درد و... بگیری بدترکه

تمیز باش مرتب باش اما نه اینقدر 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من سعی میکنم خونه مرتب باشه اما وسواسی نیستم 

هروقت کثیف باشه تمیزمیکنم برنامه مرتبی ندارم

اما سوپرایز برای شوهرم زیاد انجام میدم کیک دسر غذاهایی که دوس داره یادداشتهای عاشقانه و...

شما راز موفقیتت رو به ماهم بگو خب😄

راز موفقیتم اینه که موقع اشپزی زیاد کثیف کاری نمیکنم، هر وسیله ای یه جای مخصوصی داره که بعد از استفاده سریع میره سرجاش، هفته ای یه روز یه گردگیری اساسی، تمیز کردن یخچال، جاروی اساسی زیر کمد و کابینت و همه جا، برق انداختن سینک و گاز و سرویس بهداشتی،مرتب کردن کشو و کمد و کابینت، شستن ملافه و حوله و ...رو انجام میدم

بعد هرروز فقط یه گردگیری و یه جارو میزنم همه جا تمیز میشه

ظرفا رو هم همیشه بلافاصله میشورم تازه من شاغلم هستم باز همیشه کلی وقت اضافه هم میارم

با این کارا فقط داری خودتو نابود میکنی هر چیزی تعادلش خوبه  خدایی نکرده چن وقت دیگه کنر درد کت ...

به خدا فک کردی خودم نمیدونم ؟؟؟یه موقع هایی بی خیال میشم ولی هنوز سه ساعت نگذشته از شلوغیه خونه ام کلافه میشم...چند وقت دیگه کجا بود دختر همین الان از درد کتف و دست خوابم نمیبره

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد
راز موفقیتم اینه که موقع اشپزی زیاد کثیف کاری نمیکنم، هر وسیله ای یه جای مخصوصی داره که بعد از استفا ...

منم موقع اشپزی کم ظرف کثیف میکنم اگر یک روز ظرف نشور چندتادونه بیشتر نیست 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

عزیزم خب شما غذا رو دو وعده ای درست کن مثلا فقط ناهار بزار برای شامم بمونه 

به همسر تم بگو میره حمام ، یه آب بگیره حموم و بشوره بیاد بیرون 

روزی یه بار جارو به نظرم کافیه بچه هات چیزی میخوان بخورن یه پارچه بنداز زیرشون

نه بابا تازه من وسواسم بس که چیزامو میشورم همش خرابه دستامم داره خراب میشه

عزیزم مواظب باش.جاری منم انقدر بشور بساب کرد که ناخناش همه قارچ زده دکتر گفته حتی واسه شستن خودت تو دستشویی هم باید دستکش دستت کنی

کارهای بیهوده انجام نده به نظرم روزی یبار گردگیری کافیه چندبار لازم نیست  فردا به خدا کمردرد د ...

اره به خدا هیشکی هم این همه تمیز کاری رو نمیبینه چون همیشه تمیزه بعد من دوباره جای تمیز و میسابم خوب این وسواسه دیگه جالب اینجاست فقط رو خونه انقدر حساسم یعنی به چیزای دیگه اهمیت نمیدم همه چیم عادی و طبیعیه ولی وای به اون لحظه ای که ببینم یه اشغال کوچولو و یا مو روی زمینه دیروز به شوهرم گفتم برام صاف کننده پشت و ستون فقرات بگیر گفت میگیرم ولی اینا راه چاره نیستکمتر دولا راست شو داری خودتو داغون میکنی 

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد