2777
2789

دوستان شما عادت کردین و یه وسواس دارین که اینقدر بشوربساب میکنین

با کمی برنامه خونه همیشه مرتبه

مثلا هرچیزی سرجاش باشه وسایل اضافه رو جنع کنین از کابینتا 

لباسای اصافه رو بدین به کسی

پای گاز هم نهار هم شام رو درست کنین که یکبار پای گاز باشین و...

خو برو دکتر  هر چیزی ی چاره ای داره  بخدا هیچی مهمتر از جون ادم نیس

یه بار رفتم گفت وسواس فکری و عملی داری باید خودت یاد بگیری کنترل کنی وقتایی که زیاد به خونه اهمیت نمیدم تو فکرم به یه چیزی گیر میدم انقدر بهش فک میکنم که اخر سر میشینم گریه میکنم چون از تو فکرم نمیره واسه همین خودم و با کار خونه سر گرم میکنم چون وسواس عملی باعث میشه فکرم دیگه درگیر نشه فلوکسامین میخورم ولی چون ارثیه این بیماری زیاد تاثیر نداره

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما واقعا چرا بعضی هاتون میخوایین ظرف بشورین و با مواد شوینده کار کنین دستکش دستتون نمیکنین؟؟😠😠😠😠

دلتون واسه پوستتون نمیسوزه؟؟ بابا بخدا یه دستکش دست کردن ۱ دقیقه بیشتر وقت نمیگیره

عزیزم خب شما غذا رو دو وعده ای درست کن مثلا فقط ناهار بزار برای شامم بمونه  به همسر تم بگو میر ...

نمیشه شوهرم و دخترم هر دو بد غذان یه غذا رو دوبار نمیخورن تازه یه وقتایی مجبورم سه نوع غذا درست کنم اره اونو راست میگی خودم تنبل بارش اوردم هر سری میگم بیا بیرون خودم تمیز میکنم اخه تمیز کردن هیشکی و قبول ندارم یه دختر بیشتر ندارم اونم دسته گل اصلا جایی رو کثیف نمیکنه میگم که متاسفانه من خیلی حساسم بهتر بگم وسواسم

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد
خانوما واقعا چرا بعضی هاتون میخوایین ظرف بشورین و با مواد شوینده کار کنین دستکش دستتون نمیکنین؟؟😠😠 ...

واى من انقدر زورم مياد دستكش دستم كنم دستم حساسه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
بچه ها واقعا تا حالا فک میکردم من خیلی وسواس دارم از خواب که پا میشم مثل تراکتور کار میکنم تا شب یعن ...

خانم گل به شما میگم بقیه دوستان هم لطفا گوش کنن خواهر من خیلی تمیزه همش کار میکرد مثل شما الان تو سن جوونی به خاطر کار زیاد و وسواسش مریض شده و حتی قادر نیست یه دستمال آب بزنه و بیشتر کارهاش رو شوهرش میکنه قدر خودتون رو بدونین تا سالمید

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
نمیشه شوهرم و دخترم هر دو بد غذان یه غذا رو دوبار نمیخورن تازه یه وقتایی مجبورم سه نوع غذا درست کنم ...

لطفا به دخترت حداقل اعتماد به نفس واطمینا ببخش که بتونه خودش باور کنه 

من پسرم 6 سالش میدم گردگیری میکنه وزمین دستمال میکشه ودستشویی میدم میشوره  بعدش ازش ایراد کم میگیرم همشم تشویقش میکنم به همه هم میگم واااای علی این کارهارو کرده 

گاهی بهش میگم اینطوری کنی بهتر هست وسری بعد میبینم ارادش رفع کرده 

اینها میخوان وارد جامعه بشن شاید فکر کنی مهم نباشه اما به نظر من تاثیر داره 

هم کمک به من کمک کردن کارکردن سختی کار و.. یادمیگیره تنبل بارنمیاد کمک به دیگران یادمیگیره و... هم خودش من تشویق میکنم تا بهش نشون بدم من قبولت دارم وبهت اطمینان دارم بزرگ شد بتونه کار کنه خلاق باشه وبااطمینان کاری انجام بده  من همه اینها تو ذهنم هست واین کارهارو میکنم 

تازه چندبارم دادم ظرف شسته البته به اصرار خودش اینقدر قشنگ ظرف شسته وسظش بهش گفتم اب باز نکن بشور اسراف (این یک نکته اموزشی )بهش میگم اینطوری بشور ایرادش رفع کنه (دقتش میخوام بالاتر ببره )

بعدش ظرفهارو دستمال برمیداره خشک میکنه (نظم ودرست کارکردن یادمیگیره )به خدا به مرور اینها اثرداره بی اهمیت نیست (درضمن منظورم از ظرف قابلمه وابکش ظرفهای سنگین نیست در حد چندتالیوان واستکان یا قاشق یا پیش دستی هست )

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
به خدا فک کردی خودم نمیدونم ؟؟؟یه موقع هایی بی خیال میشم ولی هنوز سه ساعت نگذشته از شلوغیه خونه ام ک ...

عزیزم من 3 نفر رو می شناسم دقیقا عین تو بودن، الان یه نفرشون رماتیسم گرفته همش قرص و دارو و دکتر، اون یکی از استخون درد نمی تونه دیگه زیاد کار کنه، اون یکی هم همش مشغول قرص خوردنه حتی راه هم نمی تونه بره...