2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برا وسایلات سوخت😁😂😂😂😂😂😂😂

نه واقعا زیاده روی اصلا نمیکنم .ولی خوب مهمون که میخواد بیاد شامپو فرش میکشم چون دوست ندارم فرش لک داشته باشه چون بچه کوچیک دارم خیای ریخت و پاش میکنه 

دستشویی هرروز میشورم وبرق میزنه 

سینکم با وایتکس به جونش میفتم که برق بزنه

ترشی درست میکنم

غذامو تزیین میکنم

البته هنوز خونه خودم نرفتم ولی خونه مجردیم اینجوری بود برم خونه خودمم همین کارا رو میکنم چون شوهرم عاشق تمیزیه

نه واقعا زیاده روی اصلا نمیکنم .ولی خوب مهمون که میخواد بیاد شامپو فرش میکشم چون دوست ندارم فرش لک د ...

من ۵متر از اون پارچه جاجیم اگه اشتباه نکنم خریدم بخاطر دخترم میندازم رو فرش ک چار دستو پا میره دستاش ب فرش نخوره 

شستنشم راحتره فرشامم نابود نمیشن با شامپو فرش و قالی شویی همیشه هم تمیزن

من شامپو فرش هم متاسفانه زیاد میکشم چون روفرشی نمیندازم . و فرش هارو هم هر شش ماه یبار میدم قالیشویی ...

واقعا سالی دوبار فرشهاتون میدید قالی شویی 

من پسرم 6 سالش الان دوبار بیشتر فرشم نشستم 

آخرین باری هم که شستم دوسال ونیم پیش بود فکرکنم

اماروفرشی میندازم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها واقعا تا حالا فک میکردم من خیلی وسواس دارم از خواب که پا میشم مثل تراکتور کار میکنم تا شب یعنی ناهار شام ریخت و پاش بچه هر روز سه چهار بار گردگیری میکنم شوهرم هر سری میره حموم باید اون موریزه هایی که بعد اصلاح ریخته رو بشورم و تمیز کنم وگرنه دلم اروم نمیگیره روزی چند بار جارو شارژی میکشم اخر شبم خسته و کوفته از دست درد خوابم نمیبره واقعا یه وقتایی میگم که چی بشه این همه کار یه بهتر بگم بیگاری الان میبینم شماها هم مثل من هستید کاشکی میشد یاد بگیریم قدر خودمونو بیشتر بدونیم

پشت هر خنده دلم میل شکستن دارد
کاش همه مثل شما رعایت کنن عشقم 

منم خودم خيلى حموم ميرم الان عذاب وجدان ميگيرم آب مصرف ميكنم

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺