2777
2789
آره عشقم منم به همین فکر میکنم  همش نگران بی آبی هستم

واقعا ببخشی عذر میخوام خیلی شرمنده ام این حرف رو میزنم هفته ای چند بار یا حتی ماهی یک بار پتو شستن بیماریه نه تمیزی باید به فکر آیندگان باشیم زندگیشون رو واقعا کم آبی تحدید میکنه وقتی آب نباشه کشاورزی فلج میشه و هزارتای دیگه

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
من دو روز درمیون پتوی شوهرمو میشورم تو ماشین  مال خودمم هفته ای یه بار مخصوصا زمستونااا چون اد ...

فاطمه جون حتما پتو مسافرتی میندازی؟

آخه سنگینه واقعا پتو تو ماشین لباسشویی 

خراب میشه ماشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ببخشی عذر میخوام خیلی شرمنده ام این حرف رو میزنم هفته ای چند بار یا حتی ماهی یک بار پتو شستن ب ...

منم نگران کم آبی هستم شده دغدغه ام

آخه تابستون ها همیشه اب قطعه یا فشار آب کمه

چند سال دیگه همینم نداریم

اوج خانمانه بودنم این بود که ساعت 6 از شرکت اومدم اول شام درست کردم بعد جاروبرقی کشیدم بعد تی کشیدم و درآخر یخجال تمیز کردم کشوها و طبقه هاش و تمیزززز..بعدم شام آوردم و طرف شسستم و بعدم پردیدم تو رختخوابم...از وقتی مادرم مریض شده نمیدونم به نامزد بازی ام برسم سر کار شرکت باشم یا خونه امونو ترگل نگه دارم...اینه که رو دور تنددددددددددد کار میکنم

به زندگیم خوش اومدی....
منم نگران کم آبی هستم شده دغدغه ام آخه تابستون ها همیشه اب قطعه یا فشار آب کمه چند سال دیگه همینم ...

اره بخدا آدم حمام میکنه عذاب وجدان داره که تو مصرف آب اصراف نکنه منم خیلی نگرانم، بیشتر خانم هایی که آنقدر اصراف میکنن همگی مادرن، باید به فکر بچه ها بود ❤❤❤

منم نگران کم آبی هستم شده دغدغه ام آخه تابستون ها همیشه اب قطعه یا فشار آب کمه چند سال دیگه همینم ...

حالا خونه تکونی عید رو بگو از سرتا پا خونه رو اب میکشن.من یه چیزی بگم.ظرفهایی که استفاده نمیشه رو یه سلفون دورش بپیچین که نه گردوخاکی بشه نه چیزی.دیگهمجبور نیستین هرسال بشورین موقع اسباب کشی هم راحتین.من این کارو کردم.اصلا هم عید با اب کاری ندارم.فقط دستمال میکشم.

اره بخدا آدم حمام میکنه عذاب وجدان داره که تو مصرف آب اصراف نکنه منم خیلی نگرانم، بیشتر خانم هایی که ...

من مثلا سرم رو میشورم اب رو می بندم بعد باز میکنم بدنمو میشورم

اب همش باز نیست

حالا مامان بزرگم میره حمام از اول تا آخر اب بازه

من همش حرص می خورم 

تربچه رو چهار قاچ میکنم میدارم تو اب باز بشه😁

یعنی چی

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.
فاطمه جون حتما پتو مسافرتی میندازی؟ آخه سنگینه واقعا پتو تو ماشین لباسشویی  خراب میشه ماشین&n ...

نه پتو یه نفره عزیزم

ماشینم ۷کیلویی خیلی خوب میشوره 

البته فشار که میاد بهش ولی من  روشو کم میکنم😂😂😂😂😂

من مامان شدم🥲

خانومانه من اینه که روزی صد بار ی عالمه اسباب بازی و دفار و کتاب و کفش و لباس و ..از وسط خونه جمع کنم نیم ساعت بعدش دوباره همون آش و همون کاسه اس

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من مثلا سرم رو میشورم اب رو می بندم بعد باز میکنم بدنمو میشورم اب همش باز نیست حالا مامان بزرگم می ...

خیلی خوبه عزیزم امیدوارم به خاطر بچه ها هم که شده اصلاح بشیم من که دلیلی نمی بینم تا یه چیز تمیزه بشورمش واقعا جای سوال یه چیز تمیز رو تمیز میکنن عایا؟