2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو روز درمیون پتوی شوهرمو میشورم تو ماشین  مال خودمم هفته ای یه بار مخصوصا زمستونااا چون اد ...

وای چقدر زود زود میشورید

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.
نه پتو یه نفره عزیزم ماشینم ۷کیلویی خیلی خوب میشوره  البته فشار که میاد بهش ولی من  روشو ...

نکن این کارو خراب میشه ماشینت

حالا کار میکنه یهو خراب میشه ها

بعدم مطمئن باش تمیزه سالی دو.بار بیشتر نشور تابستون هم پتو مسافرتی بنداز .گلم وسواس می گیری ها

من مثلا سرم رو میشورم اب رو می بندم بعد باز میکنم بدنمو میشورم اب همش باز نیست حالا مامان بزرگم می ...

اووه منكه استرس گرفتم  تشت پر ميكنم يه ذره يهذره آب ميريزم خودمو ميشوريم😅

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

من پتوشور دارم پتو و رختخواب و روفرشی توش میشورم البته ن هر ماه.پتو اول هر فصل برا خودمو میشورم .شوهرم اصلا عادت نداره چیزی بکشه روش.پتوی پسرم هر هفته میشورم.روفرشی رو هر دوهفته ی بار چون پسرم کوچیکه.

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اووه منكه استرس گرفتم  تشت پر ميكنم يه ذره يهذره آب ميريزم خودمو ميشوريم😅

آدم یخ میزنه آخه اینجوری

من برای اینکه سردم نشه دوش یسره بازه تقریبا

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.

اوج خانومانه بودن من  اینه که اول یه آهنگ خوشگل میذارم بعد آرایش غلیظظظ میکنم  بعد کمدم رو باز میکنم از لباس زیر گرفته تا لباس های مجلسیم  و کفش و تل و گل موهام و هر چی دم دستم بیاد رو در میارم یکی یکی میپوشم ست میکنم میرقصم ادا درمیارم شوهرم هم نظاره گر خل بازی های من خخخخخ

خدایا شکرت ♡♡
من جا کفشی هم خیلی تمیز میکنم بو میگیره بدم میاد .هفته ای دو بارتمیزش میکنم

چقدر با سلیقه هستید شما