2777
2789

امشب یه پیام برام فرستاد من اونو باید باز ارسال میکردم به هفت نفر 

الان متن اون پیام رو هم میذارم 

ولی من هیچکسو نداشتم براش بفرستم این پیامو

خواهش میکنم ازتون فقط هفت نفر صلوات بفرستین مدیون نشم

😭💔🙏

پیام👎

‌سلام خوبی عزیزم
ماهرکدوم سه صلوات نذر امام رضا کردیم تو هم به هفت نفر اس بده تا تو سه میلیون صلوات شریک بشی اگه نمیدی بهم خبر بده تا مدیون نشی خودت هم نیت کن حاجت بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

توخودت حالت خوش نیس تیترو ی چی دیگ زدی متنت کاملا بیربط

چیش نامربوطه الان احمق

سواد نداری؟ 

اینقدررر خوندنش ودرک مطلب برات سخته که نامربوط میدونی اینو 

میگم یکی این پیامو برام فرستاد گف به هفت نفر بفرستم کجاشو نمیفهمی 

جریان چیه

شما که تیتر و متن تاپیک من رو خوندین

چیز بی ربط ونامفهومی دیدین ازش

تاپیک میزنم درمیان میگن خدا شفات بده😑😑😑

درصورتی یه ذره عقل ندارن حتی اونو درست بخونن

میگن بهم مرتبط نیس😂🤦‍♀️

شما که تیتر و متن تاپیک من رو خوندینچیز بی ربط ونامفهومی دیدین ازشتاپیک میزنم درمیان میگن خدا شفات ب ...

فکر مبکنم ک اینجوری برداشت کردن ک شما ی ادم مذهبی هستید اون تیتر رو زدید ک بقیع بیات تو تاپیک صلوات بفرستن

فکر مبکنم ک اینجوری برداشت کردن ک شما ی ادم مذهبی هستید اون تیتر رو زدید ک بقیع بیات تو تاپیک صلوات ...

ن بابا اصلا 

قرار نیس یکی تاپیک بزنه هزار جور برداشت ازش بکنن

حالا اینجا کسی منو نمیشناسه بخام هم بگم صلوات راحت میگم مثلا برام صلوات بفرستید هرکسی تونست

ولی این خانم میگن بی ربط میگین

درصورتی مادر این پسر بچه به من این پیامو داد منم چون کسی نداشتم یاد اینجا افتادم بذارمش همین