2777
2789
من نهایت خلاقیتم اینه یساعت قبل از اون شوهر خونه رو مث دست گل میکنم 😆اصن نمیدونه لیوان چایی شیرین ص ...

عین من😂😂😂😂😂

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رخت خواب هامم همیشه تمیزه .هفته ای یبار رو بالشی ها شسته میشن ماهی یبارم پتو ها 

پتو ماهی یبار مگه چقدر کثیف میشه؟ب نطرم اسراف تو استفاده از ابه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
من پتوهامو سالی سه بار میشورم من کثیفم عایا یا شما خیلی تمیزی🤔🤔🤔البته از بهار تا اخر مهر پتو استف ...

من دو روز درمیون پتوی شوهرمو میشورم تو ماشین 

مال خودمم هفته ای یه بار مخصوصا زمستونااا چون ادم خیلی عرق میکنه 

من مامان شدم🥲

من همه کارام یه نظم خاصی داره همیشه خونم تمیزه و همه جا برق میزنه حتی اگه کسی نصف شب بیاد یه چیز کوچیک رو زمین نیست و همیشه غذام آماده ست

خودمم همیشه حمام کرده و با لباس و آرایش و مرتبم

انواع شیرینی و دسر هم همیشه خودم درست میکنم که فامیل های شو شو هنگ میکنن

این بود خانومانه های من😃😃😃😃😎😎

از نظر منم خیلی زیاده  من رو رختخواب خیلی حساسم ملافه ها تن تن میشورم ولی پتو ماهی یبار خیلیه ...

من پتوم بوی گل میده میشه بخوریش خخخخ

ولی رو تختی و رو  بالشی خیلی میشورم

پتو رو سالی یکی دو بار واقعا انقدر هم تمیزم همه میدونن و میگن 

من دو روز درمیون پتوی شوهرمو میشورم تو ماشین  مال خودمم هفته ای یه بار مخصوصا زمستونااا چون اد ...

تو رو خدا جای این وسواس های بیش از حد که اصلا هم درست نیست که فکر میکنیم تازه تمیز هم هستیم با این کمبود آب به فکر این باشید که بچه هامون چند سال دیگه آب هم ندارن بخورن 

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
من رو تمیزی خیلی حساسم ولی ماهی یه بار واسه پتو واقعا زیاده من پتوی دونفره مون و سالی نهایتا  د ...

مثل من 

تازه اون روز نامزدم اومده بود خونمون رفته بود پتوی منو انداخته بود خوابیده بود میگفت وسایلت چه بوی تمیزی میده