2777
2789
عنوان

شما هم حس میکنید امسال همه چی نحسه

250 بازدید | 19 پست

من تا الانش ک با شروع سال جدید کلی نحسی کشیدیم 

دوهفته هس شروع شده مریضی افسردگی جدایی مامان من هیچ وقت مریض نمیشد زونا گرفته 

داداش کوچیکم زبون در اورده زور دراورده داره همه رو ازار میده کتک میزنه زور میگه ماشین خواهرمو برداشته بهش نمیده هیچکی هم جرعت نداره حرف بزنه 

همینطوری از زمین و زمان داره میباره 

منم ک اشتهام قطع شده همش دارم از ناراحتی میلرزم شبا کابوس میبینم

کورد نیستم :) 

نه خوب بود 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو هزاران بار شکر  عالی بود  شما هم با این فکرا ک سال نحسی داره و فلان درگیر نشین  واستون بد میشه چرا ک هر چ فکر کنی همون سرت میاد این درگیری ها تو هر زندگی ممکنه پیش بیاد

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش یمنی و نحسی همش ساخته ذهن ماست گاهی اتفاقات بد پشت سر هم میافته درحالی که اتفاقات خوب پشت سر هم بیافته به چشمون نمیاد ! 

البته انرژی منفی و مثبت وجود داره انرژی مثبت بدید خوشیاتونم جار نزنید حسود زیاده

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

نه واقعا سال عالیه 

امسال ان شالله سال منه 

پارسال نحس بود امسال شوهرم همش می‌ره بیرون دست پر برمیگرده برعکس پارسال  

افسردگیم بهتر شده امیدوارم به زندگی

به خودم قول دادم که امسالو خوب بگذرونم و نگذارم چیزی ناراحتم کنه هیچییی

..نگو نحس همین کلمه کلی بار منفی برات میاره ان شاالله سال خوبی برای هممون باشه

واسه منم خوب نبوده عمیقا دارم حس میکنم آدم بدی هستم باعث خراب شدن اوضاع و زنگی خیلی ها شدم با اینکه هیچ تقصیری ندارم همه رو انداختن گردن من و هیچ دفاعی از خودم ندارم

وحشتناک شروع شد واسم امسال🥺

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋