2777
2789
عنوان

نصف شبی مستنده حالمو بهم زد

207 بازدید | 12 پست

سلام دوستان نصف شبی همینجوری رندوم سرچ کردم مستند مرد ایرانی دیدم یه اسم اومد هیچی مستندش یکساعت و خورده آیی بود دیدنش محض اینکه تاکید کرده بودن اول مستند که حتما تماشا کنید و مواظب بچه هاتون باشین ...داستان و اتفاق انگار دهه هشتاد بوده  ولی من تازه این مستند رو دیدم کلن مستند رو دوست دارم ...ولی این یکی اولین بار بود که بعد از چندین سال بعد از اون اتفاق به پستم خورد طرف بی............‌‌‌‌‌‌‌..سی و هفت تا بچه رو به شکل فجیح می‌کشه 😭😭😭😭😭😭 .تو رو خدا دوستان که حاشیه شهر یا هر جایی اصلا دارید زندگی میکنین مراقب فرزنداتون باشین چشم ازشون برندارین.. طفلکی ها خبر ندارن تودنیا گرگ زیاد شده... .البته حیف اسم گرگ که اسمشو رو چنین افرادی بزاریم گفتم به کسایی که تا حالا مثل من از این موضوع بی خبر بودن به این شکل این تاپیک رو بزارم که مراقب فرزنداتون باشین در آخرم یه لعنت به اون موجود دو پای بی رحم می‌فرستم لعنت بهت محمد بیجه حیف این اسم برای تو 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

من نوجوان بودم اون موقع 

کل روزنامه و مجلات شده بود محمد بیجه 

خدا به بچه ها رحم کنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو سر صبی🤣نصف شب کجا بود

عزیزم ساعت سه تماشا کردم  نصف شب بود🤣مستند و ولی الان تاپیک زدم که بلکه دوستانی هم که مثل من بیخبرن برن تماشا کنند و مواظب عزیزاشون باشن 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

من نوجوان بودم اون موقع کل روزنامه و مجلات شده بود محمد بیجه خدا به بچه ها رحم کنه

الهی آمین 🤲

من عمل کردم درد دارم نمیتونم بخابم

ایشالله که خیر باشه و بزودی خوب بشی عزیز🤣🤣🤣این عزیز گفتن رو از نقی آموختم تازگی ورد زبونم😃😃

اون محمد بسیجه نبود ؟

فامیلش فکر کنم بسیجه هست 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

اون محمد بسیجه نبود ؟فامیلش فکر کنم بسیجه هست

آره نفله شده ملقب به بیجه است