2777
2789
عنوان

دوست دارم بعد طلاق برم توی رابطه

592 بازدید | 41 پست

تمام این سالهایی که متاهل بودم شوهرم دائم بهم خیانت میکرد و همیشه با افراد مختلف شریکش بودم و موندم تو حسرت محبت و عشق و رابطه خالصانه ،حتی در شادترین لحظاتم چهره زنایی که باهاشون هست میومد جلو چشمام

برعکس من شوهرم تنها مرد زندگیم بوده تا به الان با وجود اینکه دانشگاه میرفتم سرکار میرفتم و موقعیت های زیادی داشتم

الان که همه چیز تموم شده دلم میخوادبرم توی رابطه ای نه برای ازدواج چون آنقدر چشمم ترسیده که اصلا قصد ازدواج ندارم

من تو دهه۲۰زندگیمم فقط دلم میخواد تو مرکز توجه باشم ،حتی دیگه دنبال عشق هم نیستم چون باورش ندارم 

فقط دلم میخواد یکی باشه برام وقت بذاره بگیم بخندیم خوش باشیم کنار هم چون همیشه التماس شوهرم میکردم برام وقت بذاره باهم بریم بیرون ولی اون درگیر زنای دیگه بود

بنظرتون تصمیمم اشتباهه؟وارد رابطه جدیدی بشم یا نه تنها بمونم همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت تنها بمون تنهایی باعث رشد میشه زندگی رو مطمعنن شوهرت نبرده ولی خب سعی کن تو بازنده نباشی روی خودت وقت بذار خودت برای خودت ی کار هایی کن که چند سال دیگه بقیه بیوفتن دنبالت و شوهرت حسرتت رو بکشه رابطه رفتن و رابطه ساختن رو هرکسی بلده ولی ساختن خودت و نجات زندگی رو کمتر کسایی بلدن

داری دنبال مسکن میگردی ، اما اونم یه  درد جدیده ،چون تو زمان اشتباه دنبالشی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ی مدت تنها بمون تنهایی باعث رشد میشه زندگی رو مطمعنن شوهرت نبرده ولی خب سعی کن تو بازنده نباشی روی خ ...

درس میخونم کلاسی که دوست دارم میرم سرکار میرم به فکر پیشرفت خودم هستم 

ولی دلم میخواد مثل بقیه زنا توی یک رابطه ای باسم که طرفم برام وقت بذاره