2777
2789
عنوان

خیانت دوباره شوهرم

1353 بازدید | 77 پست

تو تاپیک های قبلم خیلییی گفتم.شوهرم خیلییی ماهرانه و پنهانی 2سال و نیم با یه دختری که 10سال از خودش کوچکتر بود ارتباط داشت.‌دختره خیلییی ظریف و خوشگل بود 

بعد یه مدت کات کردن چون من خیلیی شوهرمو کنترل کردم ازم میترسید.بعد دوباره باهاش رفته

من یه بچه هم دارم.شوهرم برای من و بچه اصلااا چیزی کم نگذاشته از محبت و پول

اخلاقشم عالیهههه.خیلیییی مهربون و دلسوزه.تو شهر سرشناسه.خوش تیپه خیلی و شیک پوش

ولی نمی‌دونم این کثافت کاریش چیه دیگه.

دلم خونه😭😭😭😭

دختر تو چت گفته بود دلم برات یه ذره شده شوهرمم بهش ابراز علاقه کرده بود و نازشو کشیده بود.

تازه تو ماشین شوهرم ژل لوبریکانت هم پیدا کردم

دستام داره میلرزه😢😢

ژل چیه

ادبش کن خب

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش وکیل ببین‌میتونی از دختره شکایت کنی یا اینکه همسرتو تعقیب کنی دختترو میرسونه خونش دیگه با مدرک بری دم خونه دختره به همسایه ها و خانوادش بگی ببین واقعا مردا درسته هولن ولی زنایی که بی وجودن میرن وسط زندگی کسی حواست باشه دوستم باباش همینکارو کرد یهو رفت عقدش کرد

در گنگ ترین حالت زندگیمم

دیگه ۲:۵ ساله بودن باهم معلومه که .... 

ولی نمیدونم من شاید بالغتر شدم 

من کلا بی تفاوت شدم به این چیزا 

انگار داره طبیعی میشه 

نمیدونم چه سرطانیه گریبانگیر بیشتر ادما شده این خیانت