2777
2789
عنوان

خجالت بکشین

179 بازدید | 9 پست

نی نی یارها، واقعا چرا اینقدر بی جنبه اید؟ یعنی تحمل یه انتقاد هم ندارید؟ زدید سایت رو خراب کردید، به جای اینکه بیاید وضعیت رو درست کنید، هرکس میاد ایراد از سایت میگیره رو تعلیق میکنید. خودتون اعلام کردید که تاپیک ها کنترل میشن. بعدا من توی تاپیک یه نفر دیگه که در مورد کند بودن سایت سوال داشت گفتم که تاپیک ها کنترل میشن. یه دفعه دیدم که خودم تعلیق شدم. میدونم الان هم تعلیق میشم ولی توصیه میکنم، سایت رو مثل اول کنین و یه مقدار هم انتقاد پذیر باشید.

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟؟؟فقط به خاطر همین ترکیدی؟!!

آره. گفتم تاپیک ها کنترل میشن. دیدم تعلیق شدم

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

جدی میگی؟؟؟فقط به خاطر همین ترکیدی؟!!

چند روز پیش تازه ثبت نام کردم، هنوز یه ساعت از ثبت نامم نگذشته بود، شاید نیم ساعت، تاپیک زدم و گفتم چرا سایت کنده. بعدا از سارا بپرس اومد گفت که تاپیک ها کنترل میشن. اول باید خونده بشن و بعدا منتشر بشن. بعد توی همون تاپیک خودم نی نی یار رو تگ کردم و نوشتم چرا کنترل میکنید و تا کی ادامه داره، یه دفعه دیدم سه روز تعلیق شدم. بعد از سه روز از تعلیقی در اومدم و اومدم توی یه تاپیک دیگه و جواب یه نفر دیگه رو دادم و گفتم تاپیک ها کنترل میشن، دیدم دوباره تعلیق شدم. الان هم تازه از تعلیقی در اومدم.

🤦‍♀️یه سوال چقدر جنجال داشته

میتونستن به جای اینکه تعلیق کنن، یه جواب بدن. مثلا بگن به دلیل اینکه یه عده کاربر تاپیک سیاسی میزنن کنترل میشه. با عرض پوزش به خاطر کند بودن سایت.