2777
2789

سلام 

واسه كسايى كه تاپيك قبليو نديده بودن دوباره ميگم

من به خاطر وزن كمم به اصرار دكتر براى جلوگيرى از كمر درد 😡😡😡براى شروع تمرينات باردارى رفته بودم يك استخر خاص كه اين تمرينات رو مخصوص خانوم هاى باردار ميده ... يك ساعت تمام ورزش بهم داد موقع بيرون اومدن از آب يهو كنار استخر بيهوش شدم كه نگران شده بودم...

از بعد از استخر زير دلم مشت ميشد ...

تا اينكه پريشب آخر شب كه رفتم دستشويى ديدم لكه بينى دارم سرچ كردم ديدم طبيعيه 

رفتم خوابيدم 😭😭 ساعت سه صبح با درد شديد از خواب پاشدم همسرم رو بيدار كردم پاشديم حاضر شيم كه بريم بيمارستان(دردم وحشتناك بود) هرچى هم زنگ ميزدم خانوم دكتر خاموش تشريف داشتن.... رفتم دستشويى كه كاش نميرفتم، يهو يك عالمه لخته بزرگ و خون ازم دفع شد... نميدونين چه حالى شدم ... رفتيم بيمارستان اونجا گفتن بايد بسترى بشى بهم قرص دادن و يك آمپول زدن ،ساعت ١٠ صبح دفع كردم ،كه تاييد كردن جنين و همينجورى فرستادنم خونه گفتن خونريزى و لخته هات تموم شد بيا سونو واژينال واسه بقايات...اما من از همون موقع كه اومدم خونه فقط لكه بينى دارم اصلا لخته ندارم... ممكنه خطرناك باشه؟ نه درد دارم نه تهوع نه هيچى! نكنه لازم باشه كورتاژ بشم كسى تجربه داره بهم كمك كنه؟ 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قدر ناراحت شدم..😔. توکلت به خدا عزیزم..انشالله دفعه ی دیگه 

اگر توی سونو گفتن بقایا نمونده پس دیگه نیاز به کورتاژ نیست...تا یه مدت هم لک بینی طبیعیه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

والا تا اونجا کا ما میدونیم ۳ ماه اول نباید زیاد تحرک داشت چه کاری کردی

ولی اشکال نداره انشالله خدا به زودی یه نی نیه سالم بهت بده من ۴ ماهگی سقط داشتم دکتر هم نرفتم بقایا هم نموند تا میتونی گرمب بخور تا دفع بشه

بابت از دست دادن نی نیت متاسفم 

ولی الان باید چیزایی بخوری که قاعده آور هستن و پیاده روی زیاد انجام بدی تا رحمت پاکسازی بشه

خواهرم بعد سقطش کورتاژ شد تا یه سال و نیم بعدش باردار نشد ولی دختر داییم بعد سقطش رفت طب سنتی همین کارها رو کرد و بعدش هم بلافاصله باردار شد

انشالله خدا یکی دیگه جاش بهتون بده.. نمیخوام ناراحتتون کنم ولی شما که باردار بودید استخر رفتن واستون خطرناک بود اونم همراه با ورزش اونم سه ماه اول اصلا درست نیست

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
والا تا اونجا کا ما میدونیم ۳ ماه اول نباید زیاد تحرک داشت چه کاری کردی ولی اشکال نداره انشالله خدا ...

من مادرم و خودم صد بااااار از دكتر پرسيديم خطرناك نيست؟ هى گفت قرار نيست بره واسه تيم ملى تمرين كنه كه! تمرينات مخصوصه! زناى ايرانيم كار ياد گرفتن با تنبلى و خودشونو لوس كردن!!! نميبينين خارجيا چقدر خوش اندامن چقدر راحت زايمان ميكنن؟؟ از روز اول كه ميفهمن ورزش سبك شروع ميكنن... 

حتى مامانم خيلى ميترسيد ميگفت تمرينات سبكه اشكالى نداره از آب مريضى نگيرى! كه باز دكتر گفت كلر در حد مجاز داره اونجا خيالتون راحت😭 من خر هم گوش دادم به حرفش كه الهى ميمردم و نميدادم

عزیزم نمی خوام ناراحت بشی ولی خانم باردار تا ماه سه خیلی باید مواظب باشه تحرک کم داشته چه برسه به استخر

به اصطلاح میگن نطفه هنوز شل بعد ماه سه خودشو به رحم محکم میکنه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
من مادرم و خودم صد بااااار از دكتر پرسيديم خطرناك نيست؟ هى گفت قرار نيست بره واسه تيم ملى تمرين كنه ...

خودتو ناراحت نکن شاید بچه مشکلی داشته که سقط شده انشالله خدا سالمشو بهت میده از این قرص کمر و اینا بخر گرمیه شدیده زود دفع میشه

والا اونجام از خانومه پرسيدم زود نيست؟؟ گفت نههه حالااا تو اين سنام ميان پيشم! يكم سبك تره تمرينات! واقعا هم تمريناش اصلا اونقدر سخت نيود راه رفتن عادى تو آب بود يك جورايى😞 نميدونم چرا انقدر بهش فشار اومده بود كه نتونست پيشم بمونه... خاك تو سرم كنن لياقت نداشتم مادر شم