2777
2789
عنوان

منو يادتونه تو استخر غش كردم؟ نى نيم از دست رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 29 پست
والا اونجام از خانومه پرسيدم زود نيست؟؟ گفت نههه حالااا تو اين سنام ميان پيشم! يكم سبك تره تمرينات! ...

عزيزم خودتو سرزنش نكن من دكترم يه چيزي همون اول بهم گفت اگه جنين سالم و خوب باشه ميمونه معمولا جنينهايي كه خوب نيستن سقط ميشن. البته در شرايطي كه رحم سالمه. ايشالا بارداري بعديت. اصلا غصه نخور احتمالا بخاطر استخر نبوده

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اونجام از خانومه پرسيدم زود نيست؟؟ گفت نههه حالااا تو اين سنام ميان پيشم! يكم سبك تره تمرينات! ...

این چه حرفیه می زنید بانو ..

شما لیاقت بهترین ها رو دارین ، ما که از حکمتش خبر نداریم.

داستان حضرت خضر  و موسی رو در قرآن بخونید ..

داستان قابل تاملی از حکمت خداوند در خودش داره ، حکمت هایی که موسی هم از اونها مطلع نبود.

براتون صبر آرزومندم⚘

خودتو ناراحت نکن انشا۰۰۰ خدا بهت دو ۰سه تا خوبشو بده ۰اگه لکه بینی کمه که خوب میشه ولی اگه زیاده دردم داری ممکنه باقی مونده باشه گرمی بخور  ۰تحرک داشته باش که اگه باشه دفع بشه

عزيزم خودتو سرزنش نكن من دكترم يه چيزي همون اول بهم گفت اگه جنين سالم و خوب باشه ميمونه معمولا جنينه ...

😞😞 كاش بتونم هرچى زودتر دوباره اقدام كنم...

همش همه چيزش رو ميگفتن طبيعى و خوبه هرجا ميرفتم... خدا واسه دشمنمم نياره ... 

عزیزم خودتو  ناراحت نکن قسمت نبوده بمونه

منم پریروز که تو هفته نهم بودم بدون دلیل سقط داشتم هیچ کار سنگینی هم نکردم 

ان شاالله بزودی خدا نی نی سالم قسمتمون کنه😊

این چه حرفیه می زنید بانو .. شما لیاقت بهترین ها رو دارین ، ما که از حکمتش خبر نداریم. داستان حضرت ...

قربون كرم و حكمتش برم .... اونى كه ميخواد رو اينجورى ميكنه... بعد يك كسايى رو من ميشناسم كه ناخواسته واسشون پيش اومده و دست به هركاريم زدن كه از بين بره و نرفته.... بازم ما كه ناشكرى نميكنيم ، خودمونو ميسپريم بهش .... هر چى صلاحه پيش بياد ايشالله . 

خودتو ناراحت نکن انشا۰۰۰ خدا بهت دو ۰سه تا خوبشو بده ۰اگه لکه بینی کمه که خوب میشه ولی اگه زیاده درد ...

نه لكه بينى كم دارم درد هم ندارم... فقط خداكنه كورتاژ نخواد دعا كنين واسم ... اصلا تحمل اين يكيو ندارم به خدا

عزیزم خودتو  ناراحت نکن قسمت نبوده بمونه منم پریروز که تو هفته نهم بودم بدون دلیل سقط داشتم هی ...

ايشالله عزيز دلم.... شما كورتاژ كردين؟ دكتر گفت چقدر ديگه ميتونين اقدام كنين دوباره؟

😞😞 كاش بتونم هرچى زودتر دوباره اقدام كنم... همش همه چيزش رو ميگفتن طبيعى و خوبه هرجا ميرفتم... خد ...

ايشالااااا بزودي دوباره باردار ميشي🙏🙏🙏🙏

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

این چه حرفیه میزنی. عزیزم. قسمت اینجوری بوده اینقدر خودتو سرزنش نکن
به زودی باردار میشی. خاست خدا این بوده.

من هجده هفته ام. قراره از این هفته برم برای ورزش تو آب بیمارستان صارم. میشه بپرسم شما کجا میرفتی؟؟ یه ک ترسیدم. البته من الان یک ماهی میشه که خودم میرم استخر . بیشتر تو آب راه میرم ولی یه کم پررویی کردم شنا هم کردم چندتا عرض و طول. الان ترسیدم. دیگه بی احتیاطی نمیکنم. دوست عزیز، برای شما خیلی ناراحت شدم امیدوارم زودتر تسکین روحی و جسمی پیدا کنین.  

آخی عزیزم انقدر خودتو سرزنش نکن ایشالا هر چه زودتر دوباره باردار میشی 😔😔😔

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤