2777
2789

به خدا حسود نیستم بدخواه کسی هم نیستم. مشکل خانواده که اذیت میکنن. رشتش تجربیه. نزدیک دوسالم هست که از فامیل محو شده تو این۲ سالم ۳۰۰ میلیون خرج مدرسه کرده برای کنکورش میخواد پزشک بشه حتما که خوب دمش گرم مطمئم قبول میشه. ولی گناه من چیه؟همش مقایسه میشم من یه رشته ای میخوام برم که اصلا رتبه کنکور و نتیجه کنکور اهمیتی نداره. خانوادم بهم حرف میزنن. مامانم همش میگه اون خانوادشو سر افراز میکنه موفق میشه تو چی میشی ؟امروز میگه در آینده فقط حسرت اونو میخوری و سرت پایینه. همش گریم میگیره اخه اصلا من رشته درسیم پزشکی نداره که. چه کاری ازم ساختس.  تو فامیل همه میگن فلانی قراره دکتر بشه تو برنامت چیه پس😭حس گناه دارم که خانوادمو سرافراز نمیکنم.اون روز رفته بودیم خونه عموم اون یکی زنعموم میگفت دختر من سرش شلوغه تو مهمونی ها دیگه شرکت نمیکنه بعد به من نگاه میکرد..‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرت به کار و زندگی خودت باشه

هرکی هرچی میخاد بگه

بابت رویاها و اهدافت حس بد نداشته باش

پزشکی شغل شریف و ارزشمندیه ولی دیگه شغل حسادت برانگیزی نیست چون درآمدش یه درآمد معمولی کارمندیه

اون درآمد افسانه ای مال قدیماست

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تو نباید همچین حسی داشته باشی

ولی کلا به خرج کردن و محو شدن نیست

من همینقدر خرج کردم

پشتم الان🤣🤣🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

واقعا متاسفم برای این تفکر معیوب که توی اکثر خانواده های ایرانی وجود داره

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

این اول افسرده میشه بابت همین قطع ارتباط

تو هم درستو بخون تاپ رشته خودت شو...پشیمونیش میمونه برا خودشون

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕