2777
2789
عنوان

به خاطر پزشک شدن دختر عموم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با اعتمادبه نفس جواب بده وای چه خوب به سلامتی 

و‌در جواب مامانت بگو دوره زمونه ابن حرفا گذشته الان هرکی میره پی عشق و‌حال خودش هرکی هرجور شاده زندگی میکنه 

بیشتر توضیح نده اگه نفهمید بزار همون جوری بمونه چیزی نمیشه 

اما تمرکزت رو‌کارت باشه استرس هم نگیر حالا حتما باید موفق باشی نخیر خودت باش 

اینجوری شادتری 

حالا بزار قبول شه بعد😑😑😑

به خدا من با اون بنده خدا کاری ندارم مامان بابام دمار از روزگارم درآوردن دیروز مثلا رفتیم سیزده به درد. مامانم میگه آرهههه فلانی الان داره درس میخونه دکتر بشه تو اومدی پارک. فلانی دکتر میشه. مامانم داره از حسادت سکته میکنه🤦

متاسفانه تو جامعمون بت پزشکی تو مغز افراد ساخته شده ژوری که طرف مدال طلا میگیره ولی احساس کمبود داره پزشکیو میخواد برو دنبال علاقت توش موفق شو خانوادتم سرفراززز کن

خب ب خانواده ت بگو شما هم اگر داری ۳۰۰ میلیون خرجم کنید تا باعث سرافرازی تون بشم

اتفاقاً شاید باورتون نشه ولی تو کل فامیل از همه بدبخت تریم. ما خونمون کلا یه اتاق خواب داره اونم شده انباری همین دختر عموم یه اتاق با کامپیوتر کلی امکانات داره ولی من اگه بگم مامانم نفرین میکنه مگه چی برات کم گذاشتیم دلمونو شکوندی 

مامان من هم مسخره م میکرد،هم کتکم میزد و به زور مهمونی های چرت و پرت میبرد

منم همین عید گفتم مهمونی نمیام ولم کنید به زور منو بردن تنها نوجوان فامیل من بودم همه بچه هاشون نیومده بودن. بعدم که اعتراض کردم مامانم گفت تو مگه درسم میخونی پس بیا مهمونی حداقل 🤦

منم همین عید گفتم مهمونی نمیام ولم کنید به زور منو بردن تنها نوجوان فامیل من بودم همه بچه هاشون نیوم ...

وااااااای

دقیقاااااا مامان من

منو به زور روضه های مزخرف فامیل میبرد

اعتراض میکردم؛میگفت تو که درس نمیخونی

از مامانم متنفرم

اتفاقاً شاید باورتون نشه ولی تو کل فامیل از همه بدبخت تریم. ما خونمون کلا یه اتاق خواب داره اونم شده ...

خب دختر همینا را ب مادرت بگو ناراحتی نداره اصلا ناراحت شد که شد..بگو اگر منم امکانات و حمایت والدینم را داشتم ب یه جایی میرسم

ضمنا هنر هم رشته ی عالی است اگر بهش علاقه داری حرف کسیو گوش نده و برو سمتش

منم همین عید گفتم مهمونی نمیام ولم کنید به زور منو بردن تنها نوجوان فامیل من بودم همه بچه هاشون نیوم ...

مادرت جنگ روانی باهات راه میندازع با دست خودشون بچه رو افسرده میکنن بعد میگن ما کم نزاشتیم براشون