2777
2789

سلام دوستان. من شوهرم مغازه داره و ظهر خونه نمیاد ، ناهارش رو از رستوران میگیره ولی چربی خونش خیلی بالاس و دکتر از غذای بیرون منعش کرده و الان باید پرهیز غذاییش رو رعایت کنه. لطفا یه راهکاری بدین که خودتون هم انجام دادین. راهش دوره و نمیشه براش غذا ببرم. یه فلاسک غذا گرفتم فقط ۲ ساعت غذا رو داغ نگه میداره.راستی ما تازه باهم ازدواج کردیم از قبل چربی خون داشت نگید چرا زودتر به فکر نیوفتادی😅 راهکار بدین که خیلی نگرانشم.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

نميتونه توي مغازه گرم كنه؟ ميتوني عصرا هم ي شام سبك بپزي و هم غذاي ظهر خودتو، شب براش بكشي توي ظرف، بزاري خنك بشه بعد درشو ببندي و بزاري يخچال، اونجا گرم كنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرف غذاي برقي بخر 

ميزنه به برق گرم ميشه 

برادرم داره خيلي راضيه

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
خب چیزی نیست که غذارو باهاش گرم کنه؟

خب من نمیدونم شما چیزی مدنظرتون هست؟ از پیک نیک و اینا نمیشه استفاده کنه چون جنساشون پارچه اس و خیلی خطرناکه ولی اگه یه وسیله برقی باشه خوبه.

ميتونه يه گاز كوچيك تو مغازه بذاره غذارو گرم كنه؟

اگه نه كه همون غذاي بيرون رو بخوره بعدش حتما ليموي تازه بخوره

خودتم تو خونه هميشه بواش شربت اب ليمو درست كن با ليموي طبيعي

شوهر منم چربي داشت 

من هر روز بواش شربت ابليمو طبيعي درست ميكن ميذارم يخچال به جاي اب ميخوره

با شكر كم

هم ليمو خيلي برا بدن مفيده

هم چربي سوزه

تازه شوهرم لاغر هم شد با اين شربت

دنيا دو روزه   

عزیزم از تو سایت شیپور یک مایکروفر خوب با قیمت مناسب پیدا کن 

بخرید تا با اون غذاش را گرم کنه😊

راستی تو مغازه یخچال دارن؟

برای نگهداری غذا می پرسم

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

شوهر منم ناهار نمیاد خونه من براش غذا میذارم که ببره اونجا هم مایکروفر داره راحت گرم میکنه 

یه مایکروفر بخر توی پلو پز هم میتونه گرم کنه برقیه و راحته ازین قدیمی ها بگیر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

همسر منم ناهار نمیاد 

ولی همیشه ناهار میبره

یعنی کلا یه وعده غذا درست میکنم اونم شام 

البته زیاد شام خور نیستیم بعضی وقتا شام نمیخوره یا  خیلی کم میخوره و ناهارشم از همون غذا میکشم و برای ناهار خودم و پسرم هم میمونه

دفترشون ماکروویو داره گرم میکنه

خدایا شکرت

تو که فلاسک رو گرفتی . بعد یه پیکنیک . یا گاز کوچولوی برقی هم بگییر غذاشو گرم کنه 

برای چربی خون هم صبح ناشتا بهش گردو بده . و سرکه انگبین رو بگییر یا خودت درست کن . فقط اصل باشه . یک ماه مثل شربت درست کن در طول روز بهش بده . کامل چربی خونش خوب میشه 

همسرت صد در صد کبدش هم چربه 

مراعات کن خطرناکه .   

یه یخچال کوچیک برا مغازه ش بگیره غذا رو که برد بزاره اونجا تا ظهر بیرون.نمونه خراب شه.برای گرم کردن هم یا مایکروفر یا گرم کن برقی.شوهرم هم چربی خونش بالاست برا ش غذا میزارم.شبش درست میکنم میزارم یخچال صبح رفتنی برمیداره عادت کرده

نميتونه توي مغازه گرم كنه؟ ميتوني عصرا هم ي شام سبك بپزي و هم غذاي ظهر خودتو، شب براش بكشي توي ظرف، ...

یخچال نداره. پیک نیک خطرناکه