2777
2789
عنوان

چطوری مامانم رو متوجه کنم که

183 بازدید | 10 پست

چطوری مامانم رو متوجه کنم که به سلامتیش اهمیت بده؟ 

خیلی اهل خوردن هله هوله و فست فود و بستنی و پاستیل و پفک ایناس. نمیگه ۶۰ سالشه... هر چیزی که براش خوبه رو پشت گوش میندازه. شب ها همش سرش تو گوشیه، فعالیت نمیکنه و تقریبا همش خونه ست

همش میخوام جلوشو بگیرم دعوامون میشه میگه به تو ربط نداره ولی واقعا ناراحت میشم میبینم خودشو داره از بین میبره😔

آخه الهی 😍😍 چکاپ کامل دادن ؟ اگه موردی نداره روزی فقط یکی دو مدل هله هوله بخر بعدش کم کن به هفته ای برسون باهم برید پیاده روی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جون مادرت ما پدرمون رو سر سهل انگاری از دست دادیم اصلا حواسمون به غذاش نبود مامانم هرچی دستش ...

خدا رحمتشون کنه چیا میخوردن مگه عزیزم

منم خیلی دلم به حال مامان بابام میسوزه

هردفعه میرم خونه شون میگم قند نخورید

روغن کم استفاده کنید

مامانم پاهاش جدیدا خییییلی اذیت میکنه نمیتونه راه بره

چون وزن پاهاش خیلی زیاده چقد حرص میخورم بهش میگفتم برو ورزش و...بزار پاهات لاغر بشه گوش نکرد

البته شرایط زندگیمونم واقعا جور نبود که بره

بهش حق میدم یه جاهایی...

حالا قراره شنبه وقت دکتر بگیرم ببرمش یه دکتر خوب

بابام و داداشام خیلی به فکر مامانم نیستن🥲🥲

آخه الهی 😍😍 چکاپ کامل دادن ؟ اگه موردی نداره روزی فقط یکی دو مدل هله هوله بخر بعدش کم کن به هفته ا ...

میگم چکاپ بده پشت گوش میندازه و جدی نمیگیره. بابام به خاطر همین تغذیه سکته کرد

دور از جون مادرت ما پدرمون رو سر سهل انگاری از دست دادیم اصلا حواسمون به غذاش نبود مامانم هرچی دستش ...

بابای منم انقدر چربی اینا خورد سکته کرد و خدا بهمون بخشیدش. اما یه مدت رعایت کردن به ضرب من اما الان دوباره شروع کردن. منم طلاق گرفتم و هیچکی رو جز مامان بابام ندارم

😔😔 خدا رحمتشون کنه

سکته کرد اما خدا بهمون بخشیدش، یه مدت به ضرب من رعایت کردن اما دوباره دارن شروع میکنن به هله هوله خوری. منم هرچی میگم میگن منفی هستی یا غر میزنی و بهت ربطی نداره

سکته کرد اما خدا بهمون بخشیدش، یه مدت به ضرب من رعایت کردن اما دوباره دارن شروع میکنن به هله هوله خو ...

عه ببخشید ❤️ بگو خب کم بخورین به جاش آجیل بخورین