2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید ی سوال دارم

123 بازدید | 8 پست

سلام خانما می‌دونم سوالم ممکنه براتون مسخره به نظر برسه ولی عاملی است که از بچگی ذهنم رو درگیر کرده الآنم که خواستگارا میان و میرن بیشتر به مشکل نخورم

من رنگ پوستم سبزه هست دقیقا متوسط یعنی نه سبزه روشن هستم نه سبزه تیره . کاملارنگ زیتونی. ی عکس میزارم ببینید . رنگ این هستم. شاید یک درجه روشنتر.

خلاصه من خواستگارم وقتی میفهمم سفید هستن خیلی عزت نفسم میاد پایین و دلم میخواد رد کنم تا بعدا به روم نیارن یا کلا میترسم توی رابطه همسرم خوشش نیاد چون سبزه ها ی سری مناطق بدن شون خیلی تیره تره. مثل بیکبنی.  بنظرتون ازدواج دختر سبزه متوسط با پسر سفید خیلی تو چشمه؟ 

هرکار میکنم نمیتونم کنار بیام سنم هم کم نیست ولی همش میترسم برم تو رابطه دلشونو بزنه . الان کاری که از دستم بر بیاد دارم میرم لیزر و کرم های رفع تیرگی میزنم ولی تاثیر آنچنانی ندارد . لطفا حقیقت رو بگید . رنگم مثل این خانم هست بنظرتون پسر سفید در کنار این پوست خیلی بده ؟

(این عکس من نیست عکس ی مدل هست)

خب یکی انتخاب کن رنگ خودت هیکل بیشتر از رنگ پوست مهمه به نظرم دیگه کسی صورتتثنو ببینه میفهمه سبزه ای ...

و اینکه میگی یکی مثل خودت ، دست من نیست تا الان همه سفید بودن . حالا گندمی بهم بیشتر میخوره ولی سفیدا میان یا مثلا ترکا سفیدن دیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یکی انتخاب کن رنگ خودت هیکل بیشتر از رنگ پوست مهمه به نظرم دیگه کسی صورتتثنو ببینه میفهمه سبزه ای ...

هیکلم خوبه خداروشکر ، قدد۱۷۰ وزن ۶۸

از فردا می‌خوام کمترم کنم حتی 

سلام الان تاپیک سوختگی بعد از لیزرت رو دیدم چیکار کردین خوب شدین؟؟

دوسه تا دکتر رجوع کردم چندتا پماد ترکیبی زدم که سوختگی ها رفت. اما جاش رو شکمم فعلا هست 

یک ماه دیگه فکر کنم بره ، لک دیر می‌ره 

خوبی که مرد دلش گیر کنه اصلا این چیزها به چشمش نمیاد دختر دایی ام همین پوستش مثل این شوهرش ببینی سفید خوشکل به چشم برادری ولی اصلا مشکلی ندارن خودش میگه دراین مورد به روم نیاورده حالا خدا بهش ی دختر داده سفید ی تیکه ماه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دوسه تا دکتر رجوع کردم چندتا پماد ترکیبی زدم که سوختگی ها رفت. اما جاش رو شکمم فعلا هست یک ماه دیگه ...

خب خداروشکر که بهتر شدین🩵

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹