2777
2789
عنوان

دعا گرفتن

61 بازدید | 7 پست

از کسی شنیدم ک یک نفری گفته میخام برم برای فلانی یعنی من دعا بگیرم ک با شوهرش جدا بشن از هم!! 

طبق توهمات خودش ناراحته شوهره من دخترشو نگرفته منو گرفته و میسوزه و چندساله با ما دشمنی میکنه 

بنظرتون دعا چ اثری میکنه؟ 

اونی ک بهم خبر داده مطمئنه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من اعتقاد ندارم 

ن ک نباشه ها ولی حس میکنم بخودش برمیگرده بیشتر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دغا هیچ اثری نداره، الکی ذهنتو بخاطرش خسته نکن

حقیقتش زیاد نگران نشدما 

اما بازم گفتم از دوستام اینجا بپرسم 

از کجا انقد مطمئن میگی بی اثره؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

حقیقتش زیاد نگران نشدما اما بازم گفتم از دوستام اینجا بپرسم از کجا انقد مطمئن میگی بی اثره؟

تو خودت فک کن دیگه، یه تیکه کاغذ چه اثری میتونه داشته باسه ب جز تلقین؟ مادامی ما خودمون با کارهامون به چیزی دامن نزنیم هیچ اتفاقی نمیفته، 

مثلا برو دعا بگیر پولدار بشی تا تلاش نکنی هیچ پولی دستت نمیاد، مادامی تو سیاست داری و سر هر چیزی با شوهرت دعوا نکنی و شوعرت هم ادم عاقلی باشه و دهن بین نباشه، دعا میخاد چجور زندگیتو خراب کنه

تو خودت فک کن دیگه، یه تیکه کاغذ چه اثری میتونه داشته باسه ب جز تلقین؟ مادامی ما خودمون با کارهامون ...

درسته واقعا درسته 

حالا ک تا اینجا اومدی برو تاپیک قبلی در مورد مادرمه بخون