2777
2789
عنوان

جمعبندی کنکور💥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره فرهنگیان میخوام

خب من رفیقم پارسال دفترچه اختصاصیو تراز ۷۰۰۰گرف ولی دفترچه فرهنگیان ک خیلیم اسون بود ۱۰۰۰۰ گرف . همین ده هزاره باعث دعوت ب مصاحبش شد از اون ور هم برا نهایی ها خوند و قبول

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

من رشتم انسانیه ، فکر کردم شما هم انسانی هستی۵ روزه شروع کردم

موفق باشی عزیزممم❤️

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

چقد خوندی براش؟

۱۰۰ مو نزاشتم..

شیمی رو تقریبا بجز محلول ها خوندم

زیست و ژنتیک و جانوری و دوازدهم ۴ فصل اول دوازدهم خوندم

ریاضی تابع معادله نامعادله و احتمال و مجموعه

فیزیک ۱و ۲ دهم دینامیک

والا از دی شروع کردم دیگ همینقدو تونستمایشالامیتونی ایده ای کمکی چیزی بهم بکنی؟

به نظرم زیست و شیمی هیچی حذف نکن

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

۱۰۰ مو نزاشتم..شیمی رو تقریبا بجز محلول ها خوندمزیست و ژنتیک و جانوری و دوازدهم ۴ فصل اول دوازدهم خو ...

پشتی یا دوازدهمی

۱۰۰ مو نزاشتم..شیمی رو تقریبا بجز محلول ها خوندمزیست و ژنتیک و جانوری و دوازدهم ۴ فصل اول دوازدهم خو ...

فقط فیزیک کم خوندی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم منم مثل خودت پشت کنکوری ام 

ولی خب من برنامم این بود ی بخش از یادزهم و جمع کنم ک کردم 

و اول نیمه دوم دوازدهم و جمع کنم ک اونم تقریبا اخرشام

این وسط ی ازمون جامع بزنم

بعدش نیمه اول دوازدهم + مرور عمومی ها

اگ تایم آوردم دهم اگ نشدم میرم سرکنکور اردیبهشت بعد از اون دهم و مرور میکنم و بازم عمومی های ۱۲ ام ازمون جامع تا قبل از نهایی ها

انسانی بود ؟

نه تجربی بود

اگ انسانی هم باشی بازم همین روش جواب میده بنظرم