2777
2789
عنوان

جمعبندی کنکور💥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 110 پست
مطمئنی

تا جایی ک خبر دارم بله

اصلا غیر ممکنه ۱۲ رو بخان بزنن زیرش

ترمیم حالا مشکلی نیس

اما ۸۰ درصدی مطمعنم انگار همچین چیزیو هم خوندم جایی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

چون من خوندم سیو نمره نهایی نداریم

از مدیر مدرست 

رفقات مشاور کنکور کسی بپرس

اما حرفی ک بت زدم درست تره

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمع بندیت که عالیه دختر خوب من دیگه چی بگم فقط این مدت باقی مونده ساعت مطالعه ببر بالا و آرامش آرامش ...

اخه نمیدونم چجوری جمع کنم .از الان جامع بزنم ؟ یا ۱۵روز اولشو دروسو تیک تیک مرور کنم ازمون همون قسمتارو بزنم بعد از ۱۵ روز شروع کنم جامع زدن؟

اخه نمیدونم چجوری جمع کنم .از الان جامع بزنم ؟ یا ۱۵روز اولشو دروسو تیک تیک مرور کنم ازمون همون قسمت ...

ببین صبح پاشو مانتو تنت کن جامع بزن بعد نیم ساعت استراحت شروع کن تحلیل اول غلط ها بعد نزده ها همزمان که اونا رو از پاسخنامه تحلیل میکنی جزوه و کتاب درسیم کنارت باشه تا مرورشون کنی اگه وقت کرده روتین هم بزن مثلا مسئله شیمی یا زمین بعد ۳ روز بعد فقط جزوه و کتاب هرجا تو ازمون شک داشته بودی یادت رفته بود یا برات سخت بود رو بخون همراه با تحلیل تست های درست

۵ تا ازمون رسیدی بزنی کافیه و اینکه همزمان با اینا عمومی هم بخون ولی از ب

اواخر اردیبهشت دیگه فقط نهایی اگه رسیدی هم ۲ تا ازمون جامع تا خود تیر بعد از نهایی ها هم نکاتی که از ازمون نویی توی کاغذ رو همراه درس زدن سریع و بوووم آزاد شدی خوشحالی ننه ایشالا آزادی قسمت همخ

ببین صبح پاشو مانتو تنت کن جامع بزن بعد نیم ساعت استراحت شروع کن تحلیل اول غلط ها بعد نزده ها همزمان ...

مرسی عزیزممم❤️