2777
2789
عنوان

از سارا بپرس بیا

115 بازدید | 16 پست

چند روزه گفتم به نی نی یار یه تاپیکمو خذف کنه چرا نمیکنه 

واینکه میخوام یه راهیی بگی تعلیق دایمی بشم به طوریکه با این دستگاه نتونم بیام اونم اگرنشد یه چیز بگو کلا حذف بشم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربریتو بدی به من سریع تعلیق میشی

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

@ازسارابپرس

مرسی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

@ازسارابپرس سلام وقت بخیر استاتر باهاتون کار دارن

ممنونم

بفرماعزیزمروش جدید حذف تاپیک 🔴🟠🟡🟢🔵🟣 | تبادل نظر نی نی سایتhttps://www.ninisite.com/discussion/ ...

والا گفتم ولی انگار ن انگار  حدود 10 15 روز پیش

چرا پیام میدم میزنه به زودی منتشر میشه چجوری درستش کنم؟!

چون تازه عضو شدین چند ماهی بگذره خوب میشه

والا گفتم ولی انگار ن انگار حدود 10 15 روز پیش

سلام

روزهای زوج

بین ساعت

⬇️

۱۰:۳۰ تا ۱۲

و

۱۴ تا ۱۵

باید براشون لینک بفرستین.

اول وقت بفرستین بهتره.

بین ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱بفرستین اگر دیدین حذف نشد دوباره بین ساعت ۱۴ تا ۱۵ بفرستین براشون.

توی متن پیام خصوصی تون به niniyar بگین خصوصیه  تا حذفش کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنونم

روش تعلیق هم از ۲۹ آذر ۱۴۰۲ کلا عوض کردن. دیگه اون صفحه که می نوشت 

⬅️ دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد ❗️ ⬅️

نمیاد.

از ۲ بهمن ۱۴۰۳ که گفتن همین تعلیق جدید رو خودخواسته نمی کنن.

گرچه این تعلیق جدید هم زیاد فایده ای نداست چون الان اصلا نمیشه تشخیص داد کاربر تعلیقه یا نه.

الان راحت میشه زد روی کاربری فرد تعلیق شده و تمام تاپیک هاشون رو دید.

✅️ بهترین کار اینه که یکی یکی اول تاپیک های خصوصی تون رو حذف کنین و بعدش دیگه خودتون نیایین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چرا پیام میدم میزنه به زودی منتشر میشه چجوری درستش کنم؟!

🟢🟢🔵🔵🟢🟢🔵🔵🟢🟢🔵🔵🟢🟢🔵🔵🟢🟢🔵🔵🟢🟢

سلام

کاربرانی که دی، بهمن، اسفند، فروردین و ... معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.

تک تک پست و تاپیک کاربران جدید رو دارن چک می کنن به خاطر همین دیر منتشر میشه.

راستی اعلان تگ کاربران جدید هم معمولا باز نمیشه ❗️❗️ خطای ۴۰۴ میده❗️

چیزی اصلا اعلام نمی کنن تا چند وقت قراره چک بشین.

برای بقیه ی کاربران این طوری نیست.

🔍🔍🔍