2777
2789

بچه ها یه دختر توفامیلمون هست ک همه ازش متنفرن و توی هر جمعی که میاد معذبن .

قبلا دختر خییلی خوب بود اما الان چند وقت رفتارای خیلی زننده ای پیدا کرده .

مثلا توی جمع هایی که پسرا هستن به دخترا میگه واااای ارایش میکنیییی؟؟؟ من تا حالا ارایش نکردم فقط ضد آفتاب میزنم چجوری انقدر ارایش میکنیی

یا مثلا میگه چقدر به خودتون میرسیییید من خیلی ساده ام اصلا با بقیه فرق دارم اینو سر شام جلوی همه گفت و دختر داییم بهش‌گفت به شوخی البته گفت خب پس ما قرتیم تو ساده بعد بهش گفت تو و مامانت اگه ارایش هاتون رو پاک کنید کسی نمیشناستتون در صورتی ک ارایش هم نمیکنن زیاد ولی این چند بار در حین ارایش کردن دیدتشون و حسادتش گل کرده.

یا مثلا به من می‌گفت این بلاگرا رو تو اینستا چجوری تحمل میکنی یا سلبریتی ها رو همشون عملن 

یا به من میگی تو لباتو ژل زدی مشخصه اونم جلوی همه.

درصورتی ک من نچرالم اما میخواد بگه تو عملی

کلا میخواد بگه هر کی خوشکله عمله و یا کسایی ک عمل میکنن یه جورین.

خیلییییی رو مخمههههه الانم بخاطر رفت و آمد و عید دیدنی زیاد میبینمش😭و شاید باورتون نشه ولی پسرا هم قصدشو فهمیدن و بهش می‌خندن و مسخرش میکنن و ازش فرارین چون میدونن جلوی اونا همجنس هاشو تخریب میکنه و حسوده.

شوخی میکنی دیگه نه؟

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته تحمل کردنش.یعنی ببین تا یه جنس مخالف ببین میخواد همرو تخریب کنه.

چندسالشه این عتیقه؟

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
الان از اینکه پسرها فکر بد در نورد شما میکنن ناراحت شدی

حالت خوبه؟

اومدم گفتم اینکه انقدر توجه داره رو جنس مخالف کار درستی نیست اونوقت تو میگی ناراحت شدم؟

خدایا خودت ....

۲۳

یا حضرت موسیییییییی

فکر‌میکردم۱۸سالش باشه

ماهم تو کلاسمون ازاینا زیاد داریم

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده