2777
2789

دختر خانما ها و مادرهای عزیز لطفاً راهنماییم کنین 

من تو مدرسه یک دوستی دارم ک از مهر و آبان باهم آشنا شدیم کلاس دهم هستیم ینی تقریبا ۱۶ ساله

خب این دختر خانم دختر خوبیه ینی اهل چیزی نیست تا جایی که من میدونم یجورایی هم شاید بشه گفت صمیمی هستیم ولی خب من چون چندتا دوست صمیمی اذیتم کردن حالا ناراحتم کردن دیگه نمی تونم اعتماد کنم یا صمیمی بشم ینی اصلا نمیتونم الان باش صمیمی و راحت باشم چون ضربه خوردم هرچی اعتماد کردم و سفره دلمو باز کردم و الان این دختر خانم واقعا دوستیمون براش مهمه حالا میگم چرا ولی من نه ینی فقط در حد مدرسه باهاشم نه اینکه بگم دوست واقعیمه الان من میشه گفت هیچ دوستی ندارم همه در حد مدرسه ان خب من واقعا نمیتونم ینی دست خودم نیست نمیتونم دل بهش ببندمو مث بقیه باهام رفتار کنه در آینده و من دوباره ضربه بخورم شاید اگه یمدت بیشتری باهاش باشم بتونم الان هیچی نمی‌دونم ولی نمیخوام اگه من نتونم باهاش باشم بعد اون یجورایی بهم دل ببنده بعد من برم و ایشون ضربه بخوره ولی میگم ممکنه بعد بتونم صمیمی شم باش حالا ایشون دیروز بهم گفت که من یه پیشنهاد دوستی دارم که بدم نیومده خواستم بدونم اگه تو دوستیمون اثر می‌زاره و سرد میشی بام که قبول نکنم (اولین بارشه حداقل تا جایی که میدونم)

منم کلا دست خودم نیست اگه دوستم رل بزنه و این حرفا ناخودآگاه دور میشم ازش الان نیاید سرزنشم کنین اصلا دست خودم نیست نمیتونم (الان نگید از حسودیه اصلا و ابدا خودمم درخواست داشتم) ولی خب الان من راستشو بهش گفتم گفت پس میگم نه بعدمن بهش گفتم که زندگی توعه به من ربطی ندارد اصن شاید سرد هم نشم ولی گفت دوستیمون برام از اون مهم تره بش گفتم بهش بگه بازم فک کنم گف میگم نه و .... این حرفا بعدبش ک اصرار کردم گف باشه ولی من حس میکنم بش گفته ن

حالا من عذاب وجدان گرفتم ک دینش گردن منه الان و بخاطر من کسی ک دوست داشت و ول کرده البته گف خیلی جدی نیس ولی خب...

من دوست ندارم از دستش بدم ولی نمیتونم به این زودی صمیمی شم باهاش و از طرفی الان باید به فکر درسم باشم نه رفیق و این حرفا ولی خب دختر خوبیه می‌خوام بیشتر باش باشم شاید واقعا آدم خوبی باشه ک ضربه بم نزنه و بتونم باش صمیمی شم و از طرفی هم میترسم که نتونم باش باشم و اونم بخاطر من اونو ول کنه

خانما نمی‌دونم منظور من و گرفتید یا نه شرمنده خیلی طولانی شد ولی من واقعا گیر کردم از طرفی گفت که به هیچ کس نگم ولی خب اینجا کسی نمی‌شناسه گفتم از شما بپرسم  قسمتون میدم کمکم کنین. الان چون بخاطر من رد کرده دینش گردنم نیس؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

نه عزیزم دینی گردنت نیست

اگه دوستت واقعا دوسش داشت قبول میکرد

درضمن اگر ک قصد دوستی خیلی صمیمی رو نداری،بهتره یجورایی به دوستت بفهمونی

مثلا زنگای تفریح گف بریم بیرون بگو من باید فلان تکلیفمو بنویسم یا تست بزنم و...

درحد معمولی اوکی باش باهاش چون بنا به گفته ی شما دختر خوبیه

ولی آفرین ک به کسی خیلی اعتماد نمیکنی

من یه دوستی داشتم ۷،۸ سال بود دوست بودیم

خیلی دختر خوبی بود و مثل خواهر بودیم

بعدش فهمیدم از پشت خنجر زده بهم

لزوما نمیگما همه بدن

ولی فعلا درهمون حد متعادل نگه دار دوستیتو

سعی کن فکرت درگیر این موضوع نشه چون شما دیگه یه کنکوری به حساب میاین

نه عزیزم دینی گردنت نیستاگه دوستت واقعا دوسش داشت قبول میکرددرضمن اگر ک قصد دوستی خیلی صمیمی رو ندار ...

واقعا گردنم نیست ؟ حتی اگر باش دوست نباشم؟

والا نمی‌دونم گف قصدم خیلی جدی نیس خودش خیلی دودل بود

گف تو گفتی ن منم میگم ن

یکم بیشتر باهاش باشم شاید واقعا خوب بود؟

هعیی خواهر اینقدر اعتماد کردم و ضربه زدن بم ک دیگه بخوامم نمیتونم  

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا گردنم نیست ؟ حتی اگر باش دوست نباشم؟والا نمی‌دونم گف قصدم خیلی جدی نیس خودش خیلی دودل بودگف تو ...

نه مطمئن باش اگر دوستت خودش میخواست وارد رابطه بشه،میشد و نظر نمیخواست

اره عزیزم خودت میتونی انتخاب کنی ک بهش نزدیک بشی یانه

چون من نه شما رو میشناسم نه ایشونو و نه ویژگی هاتونو

میفهممت عزیزم

نه مطمئن باش اگر دوستت خودش میخواست وارد رابطه بشه،میشد و نظر نمیخواستاره عزیزم خودت میتونی انتخاب ک ...

ممنونم عزیزم واقعا آرومم کردی امیدوارم حالت همیشه خوب باشه ❤️ 💕 🌈 

فقط یه سوال اگه باهاش باشم یمدت بعد ول کنم حس میکنم مدیون میشم چون اون فکر می‌کنه من صمیمی ام باش ولی در صورتی که اینطور نیست بعدش خودش گفت من اصلا وابسته نمیشم خودم و میشناسم اصلا وابسته نمیشم. از اینش میترسم

ممنونم عزیزم واقعا آرومم کردی امیدوارم حالت همیشه خوب باشه ❤️ 💕 🌈 فقط یه سوال اگه باهاش باشم یمدت ...

خواهش میکنم عزیزم همچنین❤️

چ دل مهربونی داری شما

خب صادقانه بگو بهشون

بگو ک من دوست ندارم زیاد درگیر دوستی بشم چون درسامون سنگینه و...

ولی بیا تو مدرسه باهم باشیم

اینطوری فک کنم بهتر باشه

یا شما هم وسط حرفات بگو من دوست ندارم دوست خیلی صمیمی داشته باشم و...

خواهش میکنم عزیزم همچنین❤️چ دل مهربونی داری شماخب صادقانه بگو بهشونبگو ک من دوست ندارم زیاد درگیر دو ...

مهربونی از خودته گلم لطف داری شما🦋❤️🙂

والا موندم هم این حرف شما درسته هم میترسم از دستش بدم آخه بم گف تو این مدت یکی از افراد مهم شدی برام 

دختر خوبیه ولی از بس بد دیدم نمیتونم دل بدم مگر اینکه یه مدت باش باشم ک اگه بعدش ول کنم از دل شکسته او میترسم 

بزار واضح تر بگم اگه بهش بفهمونم ، دختر خوبیو از دست دادم اگه ادامه بدم بعد ول کنم دل اون می‌شکنه 

واقعا الان وسط دوراهیم اونم منی ک تو مدرسه تقریباً ایشونه ک بامه و میشه گفت دوسش دارم و اگه بره تنها میشم اونم همینطور  ما همو داریم و با کسی اینطور دوست نیستیم

مهربونی از خودته گلم لطف داری شما🦋❤️🙂والا موندم هم این حرف شما درسته هم میترسم از دستش بدم آخه بم ...

خب پس عزیزم با این اوصاف شما باهاش دوست شو

ولی خیلی اعتماد نکن

درضمن نمیشه ک الکی ول کنی بری

قطعا یه چیزی از دوستتون میبینین ک اینکار رو میکنین

و وقتی کسی مقصر باشه دیگه به این فک نکنین ک دلش بشکنه یا چی

خب پس عزیزم با این اوصاف شما باهاش دوست شوولی خیلی اعتماد نکندرضمن نمیشه ک الکی ول کنی بریقطعا یه چی ...

درسته ممنونم ازت دلم آروم گرفت ❤️🦋 ایشالا به حق خدای رنگین کمان به حاجت دلتون برسید انشالله 💕🌿🙂❤️🦋🌈

مرسی قشنگم همچنین🥰❤️

دورت بگردم 🦋🌿