2777
2789
عنوان

تفاوت روانشناس و مشاور

| مشاهده متن کامل بحث + 3400 بازدید | 56 پست
نه اصلا اینطور نیست و چقدر بد شد که دیدتون نسبت به جامعه روانشناسی و مشاوران و روانپزشکان عوض بشه و ...

اين حجم از عقده از كجا اومده 

خانم روانشناس چرا سوالي كه دوستمون پرسيدو جواب نميدي؟ارزو بر بيماران عيب نيست ايشالله از ته دل دعا ميكنم به ارزوت برسي واقعا

نه اصلا اینطور نیست و چقدر بد شد که دیدتون نسبت به جامعه روانشناسی و مشاوران و روانپزشکان عوض بشه و ...

حتي جرات اينو نداره كه جواب سوال اون خانومو بده واقعا مسخره اس اين كار خب درس روانشناسي بخون وارد دانشگاه شو چه اشكالي داره

درسته روانشناسم ولي اين باعث نميشه جواب كم شعورايي مثل شمارو ندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي بابا ماشاء الله!!چي گفت مگه ؟!داره ميگه براي اختلالات رفتاري پيش مشاور نريد بريد پيش روانشناس !

خب مريض از كجا بدونه دوقطبيه؟! اول بايد بره پيش روانشناس اون ارجاع بده به روانپزشك شايد يه اختلال رفتاري باشه كه روانشناس بتونه بدون دارو و با هزينه كمتر حلش كنه.

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

فقط با مدرك تحصيلي بالا داشتن نميشه از بالا به بقيه نگاه كرد ،شما نظرت رو گفتي و اگر هدفت روشن كردن مردمي كه اين تاپيك رو ميخونن باشه همون پست اولت كفايت ميكرد بيش از اون لازم نبود با تخريب همكارت هيچ وقت به جايي نمي رسي ،غير حرفه اي ترين كار اينه كه همكارت رو تو جمع تخريب كني به ضرر خودته .اگر انتقاد كار شناسي بهش داري تو خصوصي بهش بگو .

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

اگه ارشد به بالا شما باشین که من ترجیه میدم برم پیش،کارشناس

بیچاره اونایی که به شما مراجعه می کنن

بله جزو روانشناسان خبره همون بیمارستانم ولی تجربه به من یاد داد با کم سواد یا بهتر بگم بیسوادایی مثل ...

از طرز صحبتت پیداست خیلی ب خودت میبالی و جز خودت همه روانشناس هارو بیسواد میدونی خانوم خبره😕

سلام. ممنونم از راهنماییتون دوستان که خانم دکتر ساداتی رو معرفی کردین. من پسرم رو چند جا برده بودم. پرخاشگری شدید داشت و روابط اجتماعیش صفر بود. خانم دکتر ساداتی اول خواستن که یک تست بگیرن که من مخالفت کردم ولی گفتن متد کارمون اینجوریه. الان یک ماهه که بچم میره بازی درمانی. این بچه از این رو به اون رو شده. خانوم دکتر فوق العاده پرحوصله هست. انتهای جلسات بازی بدون اینکه هزینه اضافه بابت مشاوره دریافت کنه یک ربع یا بیست دقیقه به خانواده هم مشاوره میده که چجوری با بچه تا کنن. خانم دکتر ساداتی مرکز مشاوره بهارنو سر شهرآرا و نزدیک گیشاهستش. این شماره خود خانم دکتر هستش. البته وقتی میرین خودشم شمارشو بهتون میده که اگه مشکلی بود بهش بگید

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

اینم شماره های کلینیکشون هستش

۸۸۲۶۷۰۴۰-۸۸۲۶۷۰۶۸

با سلام

چگونه می‌توانیم صلاحیت درمانی مشاوران و روانشناسان را ارزیابی کنیم؟

با توجه به شرایط پیش آمده و همه گیری کرونا ویروس متاسفانه در فضای مجازی شاهد تبلیغات گسترده روانشناسان و مشاورانی هستیم که حداقل از ارگان‌های مربوطه به هر دلیلی مجوزی برای فعالیت در زمینه مشاوره و روان درمانی ندارند.

چگونه می‌توانیم صلاحیت درمانی مشاوران و روانشناسان را ارزیابی کنیم؟

وارد سایت سازمان روانشناسی و مشاوره ایران شوید، در سمت راست و بالای صفحه گزینه ای با عنوان نشانی مراکز و اسامی هست وارد آن شوید و سپس وارد اسامی، در این قسمت امکان جستجوی مشاوران و روانشناسان دارای صلاحیت را می‌توانید ببینید به همراه شماره پروانه کارشان.

لطفا مراقب خودتان باشید. اینکه شخصی صرفا در دانشگاه مشاوره یا روانشناسی خوانده، اجازه کار بالینی را ندارد.

روانشناسان و مشاورانی که از سازمان نظام مجوز دارند صلاحیت روانی و علمی آنها تایید شده و هر ۳ سال یک بار دوباره ارزیابی می‌شوند. و اگر سهل‌انگاری در کارشان داشته باشند شما می‌توانید از طریق قانونی پیگیری کنید.

متاسفانه بسیاری از مراکز بار درمانی را بر عهده افراد فاقد صلاحیت می‌گذارند، لطفا نام و نام‌خانوادگی مشاور و روانشناس معرفی شده به شما را در سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جستجو بفرمائید.

واقعا برای خودم متاسف شدم که وارد این علم و رشته شدم برای دو کاربری که میخان حرف یکی شون فقط به کرسی نشوندن حرف خودتون بودید نه اینکه درکنار هم بخایید علم تونو اضاف کنین اونوقت ادعای راهنمایی بقیه رو دارید واقعا چطور ما میتونیم اینجوری پیشرفت کنیم و روان بقیه رو ارام کنیم